Virtualne karting vožnje 

 

Vas zanima, kako je videti vožnja po karting stezi centra varne vožnje na Vranskem, kjer enkrat letno gostimo najboljše voznike kartinga v Sloveniji, ki se na dirki državnega prvenstva potegujejo za čim boljše uvrstitve? To lahko sedaj storite od doma, če le imate računalniško igro Assetto Corsa. 

Za vse ljubitelje tovrstnih iger smo pripravili digitalizirano stezo na Vranskem. Igro si namestite na računalnik in že boste lahko preverili, kaj vse na naši stezi čaka dirkače. 

Vsem aktivnim kartistom lahko virtualno treniranje pomaga pri pripravah za dirko na Vranskem.

Datoteko, ki jo dobite na povezavi, morate prenesti v mapo, kjer je nameščen program za igro Assetto Corsa. Možnosti sta dve, in sicer:

  • C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\content
    ali
  • D:\SteamLibrary\steamapps\common\assettocorsa\content

Če imate svoj kart, nas obiščite "v živo". Preverite termine, ko imamo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem razpisane treninge za motošport in karting.

AMZS Center kartinga in moto športa v Slovenji vasi: 13 ovinkov in 1005 metrov zabave 

Za še več doživetij in polno mere adrenalina vas vabimo v AMZS Center kartinga in moto športa v Slovenji vasi, kjer se lahko preizkusite z lastnimi karti ali pa rekreativni kart najamete pri nas. Člani AMZS, ne pozabite izkoristiti popusta!

Oglasna sporočila