Učitelji vožnje

Ljubljana

Polonca je veselje do vožnje in poklica učiteljice vožnje za B kategorijo združila že pred mnogimi leti. Nekdanja rally voznica in v prostem času velika ljubiteljica konjev srčno verjame, da lahko prav vsak voznik postane varen voznik in tako prispeva k večji varnosti v cestnem prometu.

Boštjan Čas je predavatelj cestno prometnih predpisov in učitelj vožnje B kategorije. Promet in cestno prometni predpisi ga zanimajo že iz mladosti, zato se je na tem področju tudi izobraževal, po izobrazbi je namreč mag. inž. prometa. Svoj prosti čas rad preživlja na potovanjih, na kratkih potepih v naravi, na sprehodih ali vožnji z motornim kolesom. Od športov sta mu najbližje kolesarstvo in smučanje. Zanimajo ga trajnostne oblike mobilnosti in alternativni viri energije, zato z veseljem klepeta o industriji električnih vozil. Je potrpežljiv, rad predaja znanje in pri svojem delu osebnostno raste.

Jože je učitelj vožnje B kategorije, srčen in humanitaren. Dolgoletne delovne izkušnje z različnih področij delovanja so ga obogatile s širino, ki se odraža v njegovem vsakdanjem delu. V prostem času je navdušen kolesar. Skoraj tako dobro kot pozna dogajanje v cestnem prometu, pozna tudi poti med oblaki. Je namreč pilot ultralahkega letala.

Mirko ima na področju poučevanja B kategorije dolgoletne izkušnje. Vedno nasmejan in potrpežljiv, v prostem času pa strasten nogometaš, ki je do vozniškega izpita pospremil tudi zavidljivo število naših nogometašev. Je velik ljubitelj peke na žaru in preživljanja časa na svojem ranču.

Dejan poučuje A in B kategorijo. Je zelo komunikativen, vedno prešerne volje in pripravljen pomagati. V prostem času rad raziskuje nove poti, sede na kolo in se z avtodomom poda v neznano. Njegov nasvet kandidatom je: »Vozniški izpit začnite opravljati, ko si vi to želite, in naj vam bo to lepa popotnica v svet mobilnosti. Če se kaj zalomi, dajte času čas in se enostavno prepustite toku.«

Miroslav poučuje A in B kategorijo v slovenskem, angleškem in celo ruskem jeziku. Je pravi poliglot, saj govori več kot šest jezikov in je neverjetno razgledan – skorajda ni vprašanja, na katerega ne bi poznal pogovora. Vedno prekipeva od energije. Ena njegovih temeljnih življenjskih vrednot je pravičnost.

Učitelj vožnje B kategorije je od leta 1988, z znanjem za življenje pa kandidate poučuje v slovenskem in hrvaškem jeziku. Je dosleden, natančen in ravno prav zahteven. V prostem času se rad predaja skokom s padalom, saj lahko na ta način lepote narave opazuje tudi s ptičje perspektive.

Gregor je učitelj vožnje B kategorije, poučuje pa tudi cestno prometne predpise. Je zelo potrpežljiv, umirjen in prilagodljiv. Velik ljubitelj hribov in narave, ki ga še tako zahtevna situacija ne more spraviti iz tira.

Manuel je vodja AMZS Šole vožnje, učitelj vožnje B kategorije, inštruktor varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem in snovalec strokovnih vsebin, v prostem času pa osvajalec gorskih ciljev. V življenju se na vsakem koraku drži načela: »Vedno poskušaj voditi z zgledom.«

Jani je učitelj vožnje B kategorije, ki poučuje v slovenskem in angleškem jeziku, z vsakodnevnim deljenjem znanja pa pomembno prispeva k varni mobilnosti. S svojim delom prenaša neprecenljivo znanje in izkušnje na kandidate vseh generacij. Je zelo potrpežljiv, delo, ki ga opravlja, pa mu je všeč tudi zato, ker je vsakodnevno priča napredku in osebni rasti. Jani je človek mnogih talentov, med drugim je celo pilot športnega letala.

Anita je učiteljica vožnje B kategorije v slovenskem in angleškem jeziku. Njena potrpežljivost je izjemna, prav tako prijaznost, jeze pa ni pri njej nikoli na vidiku. 😉 Pri poučevanju uporablja lastne izkušnje, tablico, video posnetke, slike. Pri ponazarjanju situacij si pomaga z rokami in drugimi možnimi gestami. Njeno sporočilo kandidatom: »Cesta ne potrebuje zgolj voznikov, ampak potrebuje dobre in varne voznike. Bodi eden oziroma ena izmed njih.«

Trebnje

Bojan je učitelj A in B kategorije, ki poučuje že 3. generacijo voznikov. V prostem času je strasten ribič, na vseh področjih delovanja pa ga odlikuje velika natančnost. Je eden tistih, ki ga ne morete zgrešiti, saj je v vsakem trenutku ravno prav glasen. 😉

📞 041 623 328

Matija je učitelj vožnje B kategorije, poučeval je tudi C in D kategorijo. Je zelo dosleden in neverjetno razgledan, zato mu tem za pogovor nikoli ne zmanjka. V prostem času je ljubiteljski organizator dogodkov in srečanj. Rad poskrbi, da se redno (po)družimo tudi sodelavci v AMZS Šoli vožnje.

📞 041 726 765

Vanja je učiteljica B kategorije in cesto prometnih predpisov, z nasmehom na obrazu pa vas pozdravi tudi v sprejemni pisarni AMZS Šole vožnje Trebnje. Ima posluh za najmlajše, njena aktivnost pa se odraža tudi v lokalnem okolju, kjer se med drugim zavzema za varnejše šolske poti.

📞 041 794 206

Zvonko je v svoji bogati karieri pridobil mnoge izkušnje in ogromno znanja na področju poučevanja B kategorije, po čemer je zelo poznan v lokalnem okolju. Je učitelj za vsakogar, saj ima neverjeten posluh za kandidate in veščine, kako poskrbeti za motivacijo kandidata na njegovi poti do vozniškega izpita.

📞 041 389 205

Maribor

Darko je učitelj vožnje A in B kategorije in inštruktor varne vožnje v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Je izjemen človek mnogih talentov, zagnan in srčen. Poleg židane volje nesebično deli tudi znanje – s poučevanjem. Motorist po srcu in športnik, ki se je v svet varnosti v cestnem prometu podal tudi zato, ker je želel prispevati nekaj dobrega družbi.

Administracija

Danila je nepogrešljiv vezni člen med kandidati, učitelji in vodjo. Skrbi za nasmehe, odgovore in utrip AMZS Šole vožnje. Zanjo ni težav, so samo izzivi.

Oglasna sporočila