Članstvo brez vozila 

Člani Brez vozila prejemajo Motorevijo, ki ponuja zelo kakovostno branje z aktualnimi članki na temo varne vsakodnevne mobilnosti, novosti na slovenskem in globalnem avtomobilskem trgu, trendov v avtomobilski panogi in novih storitvah mobilnosti, se kritično opredeljuje do prometne ureditve, vse z namenom zaščite potrošnikov in predlogov izboljševanja naše vsakodnevne vožnje. S tem članstvom imate na voljo tudi prihranke mednarodnega programa Show your Card!

Ugodnosti

  • 10 številk Motorevije
  • Popusti pri partnerjih v Sloveniji in tujini

Potrebujete paket z več ugodnostmi?

Komu je paket namenjen?

Če ne potrebujete pomoči v tujini.

Za posameznike, ki želijo prejemati Motorevijo in koristiti popuste pri partnerjih AMZS, ne potrebujejo pa pomoči na cesti.

Se vam zdi, da ta paket ni primeren za vas?

clanstvo AMZS

Članstvo vključuje:

 

Je to prava članska kategorija za vas?

Nadaljujte s postopkom včlanitve s klikom na gumb.

Naprej

Skleni START in ujemi mobilni paket Telekoma za mlade Dogaja!!!

Ujemi tudi mobilni paket Telekoma Slovenije za mlade Dogaja, ki vključuje 10 GB prenosa podatkov ter klice in sporočila v vsa slovenska omrežja po porabi, a največ 4 € mesečno. Z AMZS članstvom START je mesečna naročnina znižana na 14,36 EUR. V celem letu tako prihraniš več kot 43 EUR.

Več o paketu Dogaja >>>  

* Naročniški paket Dogaja je naročniški paket storitev Mobitel za zasebne naročnike storitev Mobitel med 11. in 31. letom starosti. Popust -20 % velja leto dni od sklenitve naročniškega razmerja. Pogoj za pridobitev popusta na naročniški paket Dogaja je potrdilo o članstvu oz. kartica članstva AMZS (identifikacija ob sklenitvi naročniškega razmerja na prodajnem mestu TS), velja za zasebne naročnike.

Splošni pogoji članstva Avto-moto zveze Slovenije


Oglasna sporočila