Članstvo Start za 20 €

Članstvo Start izbirate mladi do 26. leta, ki vstopate v svet voznikov in vam to članstvo omogoča najboljšo izkušnjo v šoli vožnje pri opravljanju izpita za pridobitev vozniškega dovoljenja.

Spremlja vas tudi na poti samostojnega voznika, da se vozite varno in da lahko kadarkoli pokličete, če obtičite na cesti v Sloveniji. AMZS članstvo je vezano na voznika, ne na vozilo, zato imate zagotovljeno pomoč na cesti, četudi potujete z različnimi prevoznimi sredstvi (npr. z avtom, motorjem, avtodomom ...). 

Vključuje širok nabor ugodnosti

Prihranki za vozilo in voznika:

 pri opravljanju vozniškega izpita

 pri registraciji in avtomobilskem zavarovanju

 pri menjavi in hrambi pnevmatik ter storitvah geometrije podvozja

 pri servisu vozila (redni vzdrževalni servisi, menjava olja, polnjenje klimatske naprave, podroben pregled vozila pred nakupom …)

 pri tečajih varne vožnje z izjemo zakonsko predpisanih (Program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov, Program dodatnega usposabljanja za varno vožnjo)

 pri nakupu mednarodnih dokumentov

 100 % popusta na preventivni servisni pregled vozila, menjavo žarnice žarometa, odstranitev vinjete, menjavo brisalcev

Več o prihrankih vezanih na vozilo in voznika >>>

Pomoč na cesti v Sloveniji:

 1-krat popravilo manjše okvare na mestu okvare

 1-krat vleka nevoznega vozila kamorkoli v Sloveniji + nadomestno vozilo za 1 dan ali taksi prevoz

Več o pomoči na cesti v Sloveniji >>>

 10 številk Motorevije (spletna stran Motorevije)

 Prihranki doma in na poti (več o članskih ugodnostih)

Kot član Start uveljavljate navedene ugodnosti ob predložitvi članske kartice. Na svoje pametne naprave si prenesite aplikacijo AMZS z najboljšimi prometnimi informacijami na poti in registrirajte vaše članstvo, da bo vselej pri roki. Za prenos aplikacije pošljite AMZS na 3131.

 

Je to prava članska kategorija za vas?

Nadaljujte s postopkom včlanitve s klikom na gumb.

Naprej

Skleni START in ujemi mobilni paket Telekoma za mlade Dogaja!!!

Ujemi tudi mobilni paket Telekoma Slovenije za mlade Dogaja, ki vključuje 10 GB prenosa podatkov ter klice in sporočila v vsa slovenska omrežja po porabi, a največ 4 € mesečno. Z AMZS članstvom START je mesečna naročnina znižana na 14,36 EUR. V celem letu tako prihraniš več kot 43 EUR.

Več o paketu Dogaja >>>  

* Naročniški paket Dogaja je naročniški paket storitev Mobitel za zasebne naročnike storitev Mobitel med 11. in 31. letom starosti. Popust -20 % velja leto dni od sklenitve naročniškega razmerja. Pogoj za pridobitev popusta na naročniški paket Dogaja je potrdilo o članstvu oz. kartica članstva AMZS (identifikacija ob sklenitvi naročniškega razmerja na prodajnem mestu TS), velja za zasebne naročnike.

Paket Dogaja - Telekom Slovenije 

  Hitre povezave:
Katero članstvo vam lahko predlagamo?
Primerjajte članstva
Prenesite AMZS aplikacijo z najboljšimi prometnimi informacijami in registrirajte svoje članstvo, da ga boste imeli vselej pri roki.

Splošni pogoji članstva Avto-moto zveze Slovenije