Članstvo Start za 25 €

Članstvo Start izbirate mladi do 26. leta, ki se podajate na samostojno pot osebne mobilnosti. Članstvo vam med drugim zagotavlja tudi popuste v AMZS Šoli vožnje

Članstvo vam zagotavlja brezskrbne poti po Sloveniji, saj lahko v primeru težav in nezgod z različnimi prevoznimi sredstvi (avto, motor, moped, kolo, avtodom ...) Pravega prijatelja pokličete 24/7/365, četudi prevozno sredstvo ni v vaši lasti. AMZS članstvo je namreč vezano na osebo - člana, in ne na prevozno sredstvo.

Včlanite se

Komu je paket namenjen?

Za mlade do 26. leta starosti, ki potrebujejo pomoč na cesti v Sloveniji in druge ugodnosti.

Za posameznike, ki ne potrebujejo pomoči na cesti v tujini.

Se vam zdi, da ta paket ni primeren za vas?

Ugodnosti

 • Pomoč na cesti v Sloveniji
 • Popusti na storitve za vozilo in voznika v AMZS centrih
 • Motorevija
 • Popusti pri partnerjih v Sloveniji in tujini

Potrebujete paket z več ugodnostmi?

Vključuje širok nabor ugodnosti

Prihranki za vozilo in voznika v AMZS:
 • pri opravljanju vozniškega izpita
 • pri registraciji 
 • pri menjavi in hrambi pnevmatik ter storitvah geometrije podvozja
 • pri servisu vozila (redni vzdrževalni servisi, menjava olja, polnjenje klimatske naprave, podroben pregled vozila pred nakupom …)
 • pri tečajih varne vožnje z izjemo zakonsko predpisanih (Program dodatnega usposabljanja voznikov začetnikov, Program dodatnega usposabljanja za varno vožnjo)
 • v Centru kartinga in moto športa 
 • pri nakupu mednarodnih dokumentov
 • popust pri servisnem pregledu vozila,
 • brezplačna menjava žarnice žarometa, menjava brisalcev

Več o prihrankih, vezanih na vozilo in voznika >>>

Pomoč na cesti v Sloveniji:
 • 1-krat popravilo manjše okvare na mestu okvare
 • 1-krat vleka nevoznega prevoznega sredstva kamorkoli v Sloveniji + nadomestno vozilo za 1 dan ali taksi prevoz

Več o pomoči na cesti v Sloveniji >>>

 Motorevija (spletna stran Motorevije)

 Partnerski popusti (več o članskih ugodnostih)

Kot član Start uveljavljate navedene ugodnosti ob predložitvi članske kartice. Na svoje pametne naprave si prenesite aplikacijo AMZS z najboljšimi prometnimi informacijami na poti in registrirajte svoje članstvo, da bo vselej pri roki. Za prenos aplikacije pošljite AMZS na 3131.

 

Je to prava članska kategorija za vas?

Nadaljujte s postopkom včlanitve s klikom na gumb.

Naprej

Splošni pogoji članstva Avto-moto zveze Slovenije


Takojšna pomoč, prijaznost, zanesljivost. Super ekipa – od centrale na telefonu, do šoferja, ki pride po avto in mehanika v delavnici. Zadovoljna z vsem.

AMZS Celje

Če imate okvaro na avtomobilu na dopustu, vam priporočam, da se obrnete na AMZS, ker so edini, ki si bodo vzeli čas in vam okvaro tudi odpravili. Hvala, AMZS, za vaš čas, prijaznost in trud, ki ste ga vložili!

Gordana

Danes sem si v prometni nesreči "preklala gumo". Pri AMZS so mi super svetovali glede plačilnih možnosti hkrati pa so prišli na kraj nesreče zelo hitro. Vaš delavec, ki mi je na kraju pomagal pri popravilu, je bil zelo prijazen.

Tamara

Super osebje, super poligon varne vožnje na Vranskem. :) Odneseš res ogromno!

Rok

Že 20 let hodim na AMZS Otočec. Z uslugami sem nadvse zadovoljen. Strokovni, hitri, ustrežljivi, sposobni. Napolnijo me s pozitivno energijo, ki jo je v tem centru v izobilju. Vedno nasmejani, dobro razpoloženi, rešijo vse moje težave z avtom. Na Otočcu se počutim kot doma.

AMZS Otočec

Zanesljivi, hitri, učinkoviti in vedno na razpolago, ko jih potrebuješ.

Dejan

AMZS je zakon! Ena redkih stvari, kjer za ceno članstva prejmeš precej več, kot si vložil. Danes so bili hitri in me na cesti rešili še pred uradnim pričetkom delovnega časa. Hvala!

Nataša

Brez AMZS oziroma brez vaših prijaznih sodelavcev bi prenehala biti voznica. Hvala vam!

Žabi Babi

Sem dolgoletni član AMZS s članstvom Plus in Motorevija, ki jo prejemam, je zame pomembnem vir informacij o avtomobilizmu, kar zelo cenim in se vam zanjo zahvaljujem. Redno spremljam vaše teste pnevmatik, ki so osnova za moje nakupe.

Marjan

Super spletno stran imate, pregledno in z vsemi informacijami na enem mestu. Odpravljam se v Bosno in Črno goro in v 5 minutah sem izvedela vse, kar me je zanimalo (cestnine, za črnogorsko eko takso prej sploh nisem vedela, ...)

Katja

Kanček smole je hotel, da se je včerajšnji motoristični izlet predčasno končal s predrto pnevmatiko v bližini Moravč. Če je reševanje te težave pri avtomobilu, kjer te v prtljažniku čaka rezervna pnevmatika, relativno enostavno, se pri motociklu stvar seveda izdatno zaplete. A odločitev za članstvo v AMZS ob nakupu motorja se je tokrat izkazala za eno modrejših doslej. Klic na 1987, prijazni dispečer na drugi strani in čez dobrih pet minut je sledil še klic voznika avtovleke AMZS gospoda. Jasmina z odrešilno vestjo: "Sem že na poti."Zato bi rad izrazil še posebno zahvalo gospodu Jasminu za njegovo profesionalno ter obenem skrbno in previdno nameščanje motorja na tovornjak - z njim je ravnal s tako ljubeznijo, kot bi bil motor njegov. In motoristi tak odnos zelo cenimo. Ne dvomim, da so tudi ostali AMZS-jevci, tako kot Jasmin, pristno prijazni in ustrežljivi fantje (in punce) pripravljeni pomagati ljudem v težavah.

Blaž

Vaš zaposleni je prišel zelo hitro, bil je prijazen, pripravljen pomagati in z njegovo pomočjo sem uspela zadevo res hitro urediti. Hvala!

AMZS Murska Sobota

Ker lahko vašim mehanikom zaupam svoj avto, ki mi ga vrhunsko uredijo za ugodno ceno. Poleg tega sem lahko še marsikaj povprašala in so mi svetovali. Privarčevali so veliko mojega časa. Tehnični in registracija sta bila opravljena zelo hitro, ugodno in profesionalno.

AMZS Maribor

Na cesti kot voznik sem že od leta 1958 in vsa ta leta spremljam in koristim vaše storitve. Registracije, tehnični pregledi in tudi nekaj intervencij je že bilo. Sem zadovoljen z vašim delom. Le tako še naprej.

AMZS Ljubljana, Dunajska

Oglasna sporočila