Spoznaj nas v živo

Obišči nas na dogodku v tvojem kraju in skupaj s starši izkusi edinstvene brezplačne aktivnosti.

Tabela dogodkov

Datum Lokacija Kaj bomo počeli
Trenutno nimamo načrtovanih dogodkov.    
     

Otroški prometni poligon

Veš, zakaj se moramo pred STOP znakom in prehodom za pešce vedno ustaviti? Spoznaj osnove cestnoprometnih predpisov in se zapelji po čisto pravem poligonu s posebnim električnim avtomobilčkom. Na dogodivščino lahko povabiš celo prijatelja.

Simulator vožnje motornega kolesa

Se navdušuješ nad motocikli? Na simulatorju vožnje motorja se boš prvih korakov naučil v popolnoma varnem okolju.

Simulator prevračanja

Varnostni pas je zelo pomemben, saj zaščiti potnike v vozilu. Na simulatorju se boš spoznal z njegovim delovanjem, kako pri prevračanju vozila delujejo sile in z načini pravilnega reševanja iz prevrnjenega vozila.

Simulator varne vožnje

Spoznaj nepredvidljive situacije, ki jih prinaša udeležba v prometu, in analiziraj reakcije v popolnoma varnem okolju s pomočjo najsodobnejšega simulatorja varne vožnje. Udobno se namesti na sedež, poprimi za volan in zapelji novi dogodivščini naproti.

AMZS City Drive VR

Zabavna in poučna VR igrica za pametne mobilne telefone, ki jo lahko igraš v klasičnem načinu ali s pomočjo posebnih VR očal. S pomočjo kontrol upravljaš vozilo, hkrati pa moraš upoštevati tudi cestnoprometne predpise in se izogibati nepredvidljivim situacijam. Pot ti lahko prekrižata celo veverica in rakun.

Igro si brezplačno naloži na svoj mobilni telefon v Google Play ali iTunes trgovini.

Otroška prometna ustvarjalnica

Rad ustvarjaš, tvoja kreativnost pa ne pozna meja? Potem je Otroška prometna ustvarjalnica kot nalašč zate. Zate imamo pripravljene zanimive kreativne izzive, preko katerih se boš spoznal s prometno varnostjo.

Psihofizično stanje

Preizkusi posebna očala, s katerimi boš izkusil, s kakšnimi gibalnimi in reakcijskimi omejitvami se ljudje srečajo, ko so utrujeni, v stanju alkoholiziranosti, pod vplivom drog in drugih prepovedanih substanc. Bogatejši za novo izkušnjo spomni tudi starše, da se za volan vedno usedeno trezni in spočiti.

Si najboljši mladi kolesar?

Vožnja s kolesom je vedno prava dogodivščina. Spoznaj svoje sposobnosti kolesarjenja skozi različne atraktivne ovire in spretnostne vaje, ki jih uporabljajo tudi drugi avtoklubi po Evropi.

 

Oglasna sporočila