Naredi sam

Ideje za kreativno preživljanje prostega časa

1. Družabna igra spomin

AMZS družabna igra spomin

Spomin je družabna igra za vse starosti. Priloženo predlogo natisni na papir, papir pa nalepi na karton. Nato sličice previdno izreži in jih položi na mizo tako, da so z motivom obrnjene navzdol. Potem s prijatelji začnite z zabavnim delom odkrivanja. Kdor odkrije največ parov, je zmagovalec! 3, 2, 1, ZDAJ!

Prenesite predlogo za tisk

 

2. Knjižno kazalo

Za vse knjigoljube je knjižno kazalo obvezna oprema pri prebiranju knjig in osvajanju novega znanja.

Prenesite predlogo za tisk

 

 

 

3. Urnik s šolskim koledarčkom 

AMZS otroški urnik

Urnik s šolskim koledarčkom je obvezna oprema vsakega šolarja. Tako ne boš nikoli pozabil kdaj je na urniku tvoj najljubši predmet, koledarček pa je kot nalašč za vpis vseh rojstnih dni in drugih pomembnih dogodkov.

Prenesite predlogo za tisk

 

 

4. Poletna razglednica

Pravih počitnic ni brez pošiljanja razglednic. In pošiljanje razglednic je še toliko bolj zabavno, če razglednico z malce pomoči narediš čisto sam.

Pripeto predlogo natisni na malce debelejši papir in jo previdno izreži. Izrezano razglednico nato pobarvaj s svojimi najljubšimi barvicami, po želji še dodatno okrasi, nanjo pa napiši sporočilo ali voščilo za prijatelja, ki mu jo boš poslal. Ne pozabi še na pripis naslova, znamko in edinstvena razglednica je pripravljena na razburljivo popotovanje do naslovnika.

 

5. Na pot z avtomobilom

AMZS pobarvanka

Anja in Marko čakata v avtomobilu, da ju popelješ na dogodivščino! Predlogo avtomobilčka natisni na papir in jo pobarvaj po svojem okusu. Nato avtomobilček previdno izreži po označenih delih ter prepogni in zalepi vse zaobljene dele.

Da bo tudi tvoj avtomobilček pripravljen na zimske dogodivščine, izreži še vse štiri zimske pnevmatike in jih nalepi na za to predvidena mesta. 

 

 

Oglasna sporočila