AMZS Super junaki se predstavijo

Zdravko

Moje ime je Zdravko. Sem suh, visok in vedno pripravljen pomagati. Strokovno popravim avto, zamenjam počeno pnevmatiko, izpraznjen akumulator, pregorelo žarnico. Vedno preverim tudi brisalce, saj so pomembni za varnost. Sem Pravi prijatelj, na katerega se lahko vedno zaneseš.

AMZS super junak Zdravko

Anja

Sem Anja in sem vedno nasmejana. Rada se družim z ljudmi in nasvete odraslih vestno upoštevam. Vsako jutro si nadenem rumeno rutico. Sem ustvarjalna in skrbna. Varnostni pas si vedno pripnem kar sama, saj sem zelo samostojna. Rada se sprehajam po cvetočih travnikih in obožujem sladoled. Ko naredim domačo nalogo, se najrajši usedem na kolo in odpeljem novim dogodivščinam naproti.

AMZS super junakinja Anja

Marko

Ime mi je Marko, dnevi z menoj pa so polni dogodivščin. Starši pravijo, da sem razposajen, a tudi zelo ubogljiv. V šolo se vozim s skirojem, vedno pa mi družbo delata čelada in kresnička. Upoštevam prometne predpise in na njihovo upoštevanje opozarjam tudi svoje prijatelje. Rad imam modro barvo in naravnost obožujem čokolado. Domačih nalog nimam najrajši, a jih redno opravljam. V prostem času najraje vozim avtomobil na daljinsko upravljanje.

AMZS super junak Marko

Oglasna sporočila