Klimatski sistemi

V AMZS servisnih delavnicah vam nudimo strokoven pregled in po potrebi tudi polnjenje klimatske naprave s plinom ter dezinfekcijo prezračevalnega sistema.

Naročite se na servis

Ste prepričani, da dihate svež zrak?

Klimatska naprava vozniku in potnikom zagotavlja prijetnejšo in udobnejšo vožnjo, voznik pa je tudi bolj zbran pri vožnji, kar pripomore k večji aktivni varnosti v cestnem prometu.

Ko na vroč dan sedete v razgreto vozilo, si ne belite glave s tem, kako bo klimatska naprava poskrbela za ustrezno temperaturo v vozilu. Preprosto pritisnete gumb oz. nastavite temperaturo in osvežilni piš vas že hladi.

Kaj pa če se to ne zgodi? Kaj storiti, če je piš daleč od tega, da bi ga opisali kot osvežilnega? Kaj če vas ob vklopu klimatskega sistema pričaka neprijeten vonj?

Klimatska naprava niso zgolj gumbi za upravljanje, temveč je to kompleksen sistem, ki za optimalno delovanje potrebuje redno vzdrževanje. V hladilnem sistemu je namreč plin, ki skozi čas, skozi različne, bolj ali manj tesne spoje počasi uhaja, s čimer se zmanjšuje učinkovitost delovanja klimatske naprave.

Pregled in polnjenje klimatskih naprav

V AMZS servisnih delavnicah vam nudimo strokoven pregled in po potrebi tudi polnjenje klimatske naprave s plinom. Če sumimo na poškodbe sistema, lahko preverimo tudi to. Moderne tehnologije nam omogočajo odkrivanje napak, ki so prostemu očesu nevidne. Vse to po ugodni ceni!

V AMZS vam je na voljo tudi dezinfekcija prezračevalnega sistema.

Obiščite ali pokličite najbližjo poslovno enoto AMZS in preverite kaj lahko storimo za vaše boljše udobje v toplejših mesecih leta.

AMZS članom nudimo 17 % popusta pri polnjenju klimatskega sistema.

 

Naročilo na servis

Izberite vam najbližji AMZS center in se naročite na servis. Hitro in enostavno.

Naročite se

Oglasna sporočila