Klimatski sistemi

V AMZS servisnih delavnicah vam nudimo strokoven pregled in po potrebi tudi polnjenje klimatske naprave s plinom ter dezinfekcijo prezračevalnega sistema.

Pri polnenju klimatske naprave lahko člani izkoristite 20 % popust.

Naročite se na pregled klimatske naprave

Ste prepričani, da dihate svež zrak?

Klimatska naprava vozniku in potnikom zagotavlja prijetnejšo in udobnejšo vožnjo, voznik pa je tudi bolj zbran pri vožnji, kar pripomore k večji aktivni varnosti v cestnem prometu.

Ko na vroč dan sedete v razgreto vozilo, si ne belite glave s tem, kako bo klimatska naprava poskrbela za ustrezno temperaturo v vozilu. Preprosto pritisnete gumb oz. nastavite temperaturo in osvežilni piš vas že hladi.

Kaj pa če se to ne zgodi? Kaj storiti, če je piš daleč od tega, da bi ga opisali kot osvežilnega? Kaj če vas ob vklopu klimatskega sistema pričaka neprijeten vonj?

Klimatska naprava niso zgolj gumbi za upravljanje, temveč je to kompleksen sistem, ki za optimalno delovanje potrebuje redno vzdrževanje. V hladilnem sistemu je namreč plin, ki skozi čas, skozi različne, bolj ali manj tesne spoje, počasi uhaja, s čimer se zmanjšuje učinkovitost delovanja klimatske naprave.

Pregled in polnjenje klimatskih naprav

V AMZS servisnih delavnicah vam nudimo strokoven pregled in po potrebi tudi polnjenje klimatske naprave s plinom. Če naši strokovnjaki sumijo na poškodbe klimatskega sistema, preverijo tudi to. Moderne tehnologije nam omogočajo odkrivanje napak, ki so prostemu očesu nevidne. Vse to po ugodni ceni!

Obiščite ali pokličite najbližji AMZS center in preverite, kaj lahko storimo za vaše boljše udobje v toplejših mesecih leta.

V AMZS vam je na voljo tudi dezinfekcija prezračevalnega sistema.

 

Naročilo na servis

Izberite vam najbližji AMZS center in se naročite na servis. Hitro in enostavno.

Naročite se

Oglasna sporočila