Avtooptika in podvozje

Pravilna nastavitev podvozja!

V kar 13 poslovnih enotah AMZS lahko opravite test in nastavitev geometrije podvozja, ki jo izvajajo strokovno usposobljeni mehaniki s pomočjo najsodobnejših naprav.

Naročite se na servis

Test in nastavitev geometrije podvozja - optika

Nastavitev geometrije podvozja ali po domače »optika« pomeni prilagoditev podvozja po vnaprej določenih parametrih za zagotavljanje pravilnega ohranjanja smeri vožnje in vodljivosti vozila. V kar 13 poslovnih enotah AMZS jo izvajajo strokovno usposobljeni mehaniki s pomočjo najsodobnejših naprav. 

Zakaj je potrebna?

Pravilna nastavitev podvozja je ključnega pomena za dobro lego in vodljivost vozila, manjšo porabo goriva ter manjšo obrabo pnevmatik in mehanskih sklopov podvozja.

Članom AMZS pri testu in nastavitvi pripada 17-odstotni popust na ceno storitve.

Test amortizerjev in popravilo sestavnih delov podvozja

V vseh poslovnih enotah AMZS, ki opravljajo tehnične preglede, lahko opravite tudi test amortizerjev. 

Za slabo blaženje udarcev s cestišča ali prekomernega nihanja vozila so običajno krivi slabi blažilniki oz. amortizerji. V takšnih primerih svetujemo čim prejšnjo menjavo amortizerjev, saj tovrstna okvara bistveno vpliva na vodljivost vozila. Proizvajalci celo priporočajo menjavo amortizerjev na vsakih 100.000 kilometrov!

Tudi ostali sestavni deli podvozja so ključnega pomena za varno in udobno vožnjo. Če vaše vozilo potrebuje menjavo amortizerjev, vzmeti, kolesnih ležajev, manšet, končnikov, zglobov, nihajnih rok ali kakršnokoli popravilo sestavnih delov podvozja se lahko vedno obrnete na servisne delavnice AMZS. 

V primeru vgradnje športnega vzmetenja in drugih zmogljivejših delov podvozja poskrbimo tudi za homologacijo oz. posamično odobritev predelave .

Na delo in pri nas kupljene vgrajene nadomestne dele vam pripada garancija! 

 

 

Naročilo na servis

Izberite vam najbližjo poslovalnico in se naročite na servis. Hitro in enostavno.

Naročilo

Oglasna sporočila