Dunajska 128a, SI-1000 Ljubljana  Pomoč na cesti: 1987  Info: 01/530 5300
en|si

Razmere na cestah v RS

Zaradi burje je na hitri cesti med CP Nanos in priključkom Ajdovščina prepoved prometa za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do 8. ton.

Zaradi prireditve je do 21. ure zaprta cesta Lipnica - Kropa - Rudno med Rudnim in Zgornjimi Lajšami.

Do 30. 10. 2014 bo zaradi obnove vodovoda in gradnje pločnika zaprta cesta Ig - Podpeč, na Igu. Obvoz bo voden na relaciji Ig - Brest - Matena - Ižanska cesta.

V nedeljo, 26. 10, bo v Ljubljani zaradi 19. ljubljanskega maratona zaprtih več cest in drugih javnih površin. Katere ceste bodo zaprte, več na spletni strani ljubljanskimaraton.si.

Dela na avtocestah:
- Polovica štajerske avtoceste med priključkoma Blagovica in Vransko proti Mariboru bo zaprta med 21. in 5. uro zjutraj, zapore bodo predvidoma do 30. oktobra, vsako noč. Promet bo preusmerjen na regionalno cesto, zaprt bo tudi uvoz Trojane v obe smeri.
- Promet skozi predor Karavanke poteka izmenično enosmerno s čakalno dobo pred predorom. Nočne popolne zapore so med 23. in 4:30 zjutraj.
- Na avtocestnem odseku Gabrk - Fernetiči sta med priključkom Sežana/vzhod in prehodom Fernetiči zaprta vozni pas proti Italiji in priključek Sežana/zahod v obe smeri. Obvoz za osebna vozila je preko priključka Sežana/vzhod. Za tovorna vozila je obvoz do terminala voden preko platoja prehoda Fernetiči.
- Na štajerski avtocesti je zaprt izvoz Sl. Bistrica/sever v smeri Ljubljane, v nedeljo, 26. 10. 2014, pa bo zaprt izvoz Sl. Bistrica/jug v smeri Maribora. Obvoz bo preko Frama in Sl. Bistrice/jug. Zapori bosta med 8. in 19. uro
- Na pomurski avtocesti je zaradi del zaprt izvoz Lenart proti Murski Soboti.

V nedeljo, 26. 10., bo na cesti Tepanje - Sl. Konjice - Stranice, v Sl. Konjicah na Liptovski ulici popolna zapora med 7. in 17. uro.


Cesta Opis
A1Avtocesta Maribor - Ljubljana na priključku Sl. Bistrica - sever v smeri Ljubljane bo do 25. 10. 2014 zaradi del zaprt izvoz.
A2Na avtocesti Karavanke - Ljubljana pred predorom Karavanke v obe smeri je zaradi del izmenična zapora voznih pasov s čakanjem pred predorom.
A5Avtocesta Maribor - Lendava na priključku Lenart v smeri Murske Sobote bo do 29. 10. 2014 zaradi del zaprt izvoz.
H4H4 Razdrto - Nova Gorica med cestninsko postajo Nanos in priključkom Ajdovščina je zaradi burje prepovedan promet za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do 8 ton.
H4H4 Nova Gorica - Razdrto med priključkom Ajdovščina in cestninsko postajo Nanos je zaradi burje prepovedan promet za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do 8 ton.
R3R3-720, Sotina, popolna zapora zaradi poplavljenega cestišča na avstrijski strani.
R3R3-690, Majšperk - Jurovci, pri Stanečki vasi, popolna zapora zaradi poplavljenega cestišča. Obvoz je urejen.
R3R3-635, Lipnica - Kropa - Rudno, med Rudnim in Lajšami, popolna zapora zaradi prireditve do 21. ure.
R3R3-642, Ig - Podpeč, na Igu, popolna zapora zaradi obnove vodovoda in gradnje pločnika do 30. 10. 2014. Obvoz je urejen po lokalni cesti Ig - Brest - Matena - Ižanska cesta.
Filter