Odpeljite svoj najhitrejši krog!

Delovni čas

Delovni čas AMZS Karting in motošportnega centra je prilagodljiv. Podroben urnik oziroma zasedenost na posamezen dan si oglejte v koledarju. Izposoja kartov za rekreativne vožnje je mogoča v času, označenem "rent a kart".

Vabimo vas, da nas pokličete na 051 495 644, nam pišete na karting@amzs.si ali izpolnite spodnji obrazec ter oddate povpraševanje in skupaj z vami bomo našli termin, ki vam ustreza. 

Pošljite povpraševanje

Izpolnite, če povprašujete kot podjetje

Vaše osebne podatke bo AMZS d.d. uporabil za namen povpraševanja vezanega na AMZS Karting in motošportni center. Če nam svojih osebnih podatkov ne boste želeli posredovati, ne boste mogli oddati povpraševanja. Vaše osebne podatke bomo v skladu z vašo privolitvijo obdelovali tudi za namen pošiljanja obvestil, ponudb, anket in e-novic. Če se odločite za prilagojene novice, bomo vaše podatke, ki jih pridobimo med našim sodelovanjem, uporabili za namen neposrednega trženja na podlagi profiliranja. Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da na elektronski naslov dpo@amzs.si pošljete ključno besedo "odjava". Vaše osebne podatke bomo za namen povpraševanja hranili še pet let od najema izdelka oziroma poravnave vseh obveznosti, za namen obvestil, ponudb in anket pa do vašega preklica. Več o politiki zasebnosti

Privolim, da lahko Skupina AMZS zbira, shranjuje in uporablja (v nadaljevanju: obdeluje) moje osebne podatke.

Prikaži vse
Želim biti seznanjen s ponudbo

prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, multimedijskih platform, aplikacij, spletnih mest družbe in družbenih omrežij:

Pomagajte izboljšati storitve

Oglasna sporočila