Kako se je pri našem testu odrezal Komotar Minuta?

Mladi vozniki in voznice, še do vključno 30. aprila 2018 lahko rešujete spletni test in postanete #NajboljsiZaVolanom! In celo premagate Cirila Komotarja, prejemnika letošnjega žarometa za spletno zvezdo leta. Mimogrede, Ciril – čestitamo!


Kako se je pri testu Najboljši za volanom odrezal Komotar Minuta?

V nadaljevanje izbora, ki bo potekal v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, se bo uvrstilo TOP 100 reševalcev testa. Doslej vas je kar 19 mladih pravilno odgovorilo na vseh 20 vprašanj – bravo!, vsi drugi, ki imate v tem trenutku vstopnico za praktični del izbora, pa ste si lahko spodrsljaj dovolili le pri enem vprašanju.

Kako pa je šlo Komotar Minuta? »Soočil sem se z 20 vprašanji in hitro odkril pomanjkljivost. Ne pri vprašanjih, ampak pri sebi. Vozim veliko, za volanom se znajdem. Reagiram zbrano in hitro. Teste rešujem manj pogosto. Zbranost je manjša, napake pogostejše. Preveč sem hitel in bral površno. Pravilno sem odgovoril na 16 vprašanj. Odličen opomin, da se učimo celo življenje. Včasih ponovno tudi stvari, ki smo jih že vedeli.«

No, Ciril se nam bo pridružil tudi na Vranskem. Bomo skupaj z vami preverili, kako dober je v praksi.

Ključne besede


Najboljši za volanomCiril KomotarKomotar minutaAMZS Center varne vožnje Vransko

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji