Enoletna uživancija z novim Fordovim focusom

Najboljša mlada voznica in najboljši mladi voznik Slovenije bosta lahko eno leto uživala za volanom novega Fordovega focusa. Focus v srebrni barvi in paketom opreme titanium čaka na najboljšo mlado voznico, temno siv focus s paketom opreme titanium pa najboljšega mladega voznika.

Focusa odlikujejo natančna vodljivost, lahkotnost pri upravljanju in odzivnost mehanike; z njim se je veselje zapoditi v ovinke, a enako učinkovito in udobno je tudi nabirati potovalne avtocestne kilometre. Ekologiji streže s sodobnim in varčnim motorjem, varnosti pa s širokim naborom učinkovitih asistenčnih sistemov.

#ZaVolanom
Preberite, kako je novega Fordovega focusa za volanom doživel Blaž Poženel, odgovorni urednik AMZS Motorevije.

Nagrado podarja: Summit motors Ljubljana, d.o.o., Flajšmanova ulica 3, 1000 Ljubljana.

Več

Električni skiro Blaupunkt ESC 608

Finalist in finalistka, ki bosta zasedla 2. mesto, bosta dobila električni skiro Blaupunkt ESC 608, ki doseže hitrost do 25 kilometrov na uro in premaga vzpone z naklonom do 15 stopinj. Vožnja s takšnimi zmogljivostmi je dinamična, vznemirljiva in zelo zabavna. Tristopenjska prilagoditev hitrosti omogoča prilagajanje hitrosti skiroja razmeram na cesti. Za večje udobje v vožnji je e-skiro opremljen s tempomatom, ki se samodejno vklopi, če konstantno hitrost vzdržujete vsaj šest sekund. Finalist in finalistka, ki bosta zasedla 2. mesto, dobita tudi bon za 20 % popusta na avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava.

Nagrado podarja: Zavarovalnica Sava, d. d., Cankarjeva ulica 3, 2000 Maribor.

Več

20 % popusta na avtomobilsko zavarovanje

Finalist in finalsitka, ki bosta zasedla 2. mesto, se ne bosta le vozila z električnim skirojem Blaupunkt ESC 608, ki smo mu dodali še torbo, ampak bosta lahko pri Zavarovalnici Sava sklenila tudi avtomobilsko zavarovanje po svoji meri in z darilnim bonom prihranila 20 %.

Nagrado podarja: Zavarovalnica Sava, d. d., Cankarjeva ulica 3, 2000 Maribor.

Več

Komplet 4 premium pnevmatik Continental

Finalistka in finalist, ki bosta osvojila 3. mesto, bosta za nagrado prejela vsak svoj komplet 4 premium pnevmatik Continental za avto, ki je v lasti nagrajenke oziroma nagrajenca ali katerega od njunih ožjih družinskih članov.

In zakaj premium pnevmatike Continental? Ker si Najboljši za volanom za svoj avto zasluži najboljše! Premium pnevmatike Continental redno osvajajo najvišja mesta na neodvisnih testih! Continentalovi inženirji in testni vozniki vsako leto preizkusijo 140.000 pnevmatik, s katerimi naredijo več kot 200 milijonov kilometrov, s čimer poskrbijo, da so voznikom na voljo le najvarnejše, najudobnejše in najzanesljivejše rešitve za varno vožnjo. 

Nagrado podarja: Continental Adria pnevmatike, d. o. o., Zagrebška cesta 104, 2000 Maribor.

Več

Darilna kartica Petrol za 400 €

Nečesa tako pomembnega, kot je gorivo, ne gre prepustiti naključju, vedo povedati v Petrolu. Napredna zasnova vseh Petrolovih goriv, združenih v družini visokokakovostnih goriv Q Max, s pomočjo najsodobnejših aditivov poskrbi za brezhibno delovanje motorja tudi v najbolj zahtevnih obratovalnih pogojih. Skladnost z najstrožjimi evropskimi standardi varovanja okolja zagotavlja še boljše izgorevanje z manj emisijami, za okolju prijaznejši cestni promet. Nič čudnega torej, da Petrolova pogonska goriva danes poganjajo več kot polovico vozil v Sloveniji.

Maksimalno vzdržljivost, maksimalno zanesljivost in maksimalno moč na vseh poteh bodo v Petrolu omogočili tudi finalistki in finalistu, ki se bosta uvrstila na 4. mesto. Obema bo Petrol podaril darilno kartico v vrednosti 400 € za nakupe na bencinskih servisih Petrol - tudi za točenje goriva!

Nagrado podarja: Petrol, d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50, 1527 Ljubljana.

Več

Garmin Vivoactive 4S - zanjo

Finalistka, ki bo osvojila 5. mesto, bo prejela pametno uro za aktiven življenjski slog Garmin Vivoactive 4S z merilnikom srčnega utripa ima več kot 20 predhodno naloženih športnih programov s podporo GPS ali podporo za zaprte prostore, vključno z jogo, tekom, kolesarjenjem, plavanjem v bazenu, golfom in številnimi drugimi športi. Z uro lahko spremljate e-pošto in tudi plačujete.

Nagrado podarja: Avto-moto zveza Slovenije, Dunajska cesta 128, 1000 Ljubljana.

Več

Garmin Vivoactive 4S - zanj

Finalist, ki bo osvojil 5. mesto, bo prejel pametno uro za aktiven življenjski slog Garmin Vivoactive 4S z merilnikom srčnega utripa ima več kot 20 predhodno naloženih športnih programov s podporo GPS ali podporo za zaprte prostore, vključno z jogo, tekom, kolesarjenjem, plavanjem v bazenu, golfom in številnimi drugimi športi. Z uro lahko spremljate e-pošto in tudi plačujete.

Nagrado podarja: Avto-moto zveza Slovenije, Dunajska cesta 128, 1000 Ljubljana

Več

Darilna kartica Petrol za 250 €

V Petrolovi družini visokokakovostnih goriv Q Max, ki združuje najnaprednejše zahteve sodobne motorne tehnologije s prijaznostjo do okolja, bosta uživala tudi finalistka in finalist, ki se bosta uvrstila na 6. mesto. Prejela bosta darilno kartico v vrednosti 250 € za nakupe na bencinskih servisih Petrol - tudi za točenje goriva!

Nagrado podarja: Petrol, d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50, 1527 Ljubljana.

Več

Dinamična vožnja z Andrejem Jerebom v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem

Finalist in finalistka, ki bosta zasedla 7. mesto, se bosta lahko udeležila dinamične vožnje z najboljšim rally voznikom Slovenije Andrejem Jerebom v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem.

Nagrado podarja: Avto-moto zveza Slovenije, Dunajska cesta 128, 1000 Ljubljana

Več

Drift akademija z Luko Markom Grošljem v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem

Finalist in finalistka, ki bosta zasedla 8. mesto, se bosta udeležila drift akademije z Luko Markom Grošljem v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem.

Nagrado podarja: Avto-moto zveza Slovenije, Dunajska cesta 128, 1000 Ljubljana

Več

Darilna kartica Petrol za 150 €

Brez polnega rezervoarja ne bosta ostala niti finalistka in finalist, ki se bosta uvrstila na 9. mesto. Prejela bosta darilno kartico v vrednosti 150 € za nakupe na bencinskih servisih Petrol. Tako bosta lahko svoj "tank" brezplačno napolnila z visokokakovostnim gorivom Q Max, ki dokazano vpliva na zdravje elementov napajalnega sistema in ključnih motornih delov.

Nagrado podarja: Petrol, d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50, 1527 Ljubljana.

Več

Darilni bon za 40 € za AMZS članstvo

Finalist in finalistka, ki se bosta uvrstila na 10. mesto, bosta prejela darilni bon v vrednosti 40 € za AMZS članstvo, ki zagotavlja pomoč na cesti in številne ugodnosti ter popuste. Za poti brez skrbi!

AMZS članstvo pride še posebej prav, ko:

  • se nekdo zaleti v tvoj avto in z njim ne moreš nadaljevati poti,
  • v avto zakleneš hišnega ljubljenčka in z njim tudi ključe,
  • ti na koncertu vandali prerežejo gume,
  • obstaneš v blatu, ker si na zmenku zanesenjaško predvideval, da si našel najboljše mesto za romantično opazovanje zvezd,
  • ti v mrzlem zimskem jutru avto noče vžgati, tebi pa se mudi na faks ali v službo,
  • se ti na poti v Portorož nenadoma pokvari očetov avtomobil, ti pa ga moraš pravočasno vrniti domov, ker ga on nujno potrebuje.

V takih trenutkih je dobro imeti Pravega prijatelja vedno na dosegu roke oziroma pri telefonu. V AMZS smo ti na številki 1987 ali z mobilno aplikacijo na voljo 24/7/365. 

Nagrado podarja: Avto-moto zveza Slovenije, Dunajska cesta 128, 1000 Ljubljana. 

Več