Enoletna uživancija z novo Fordovo pumo

Najboljša mlada voznica in najboljši mladi voznik Slovenije bosta lahko eno leto uživala za volanom povsem novega športnega križanca - Fordove pume. Rdeča puma v različici titanium čaka najboljšo mlado voznico, modra puma titanium pa najboljšega mladega voznika. 

Nova puma navdušuje s svojim prepoznavnim in športnim videzom, udobno notranjostjo, najprostornejšim prtljažnikom v razredu in napredno 48-voltno hibridno motorno tehnologijo, ki prinaša gospodarno vožnjo, večje zmogljivosti in športni vozniški značaj.

Pumino skrbno zasnovano podvozje in uravnoteženo vzmetenje tudi v razred križancev prinašata vrhunske vozne lastnosti in užitek za volanom, domiselno izkoriščen prtljažni prostor pa veliko uporabnosti in prostora.

Pumina digitalna notranjost ponuja zanesljivo povezanost s svetom, obveščanje voznika o nevarnostih na cesti in celovit nabor najsodobnejših in najučinkovitejših asistenčnih sistemov - tudi aktivni tempomat s funkcijo Stop&Go za samodejno vožnjo v zastojih.

Puma je kupcem na voljo v opremskih različicah titanium, titanium X, ST line in ST line X, motorna izbira pa obsega tri litrske bencinske trivaljnike - dva v blagi hibridni različici - z močjo od 92 do 114 kW. 

#ZaVolanom
Preberite, kako je novo Fordovo pumo za volanom doživel Blaž Poženel, odgovorni urednik AMZS Motorevije.

Nagrado podarja: Summit motors Ljubljana, d.o.o., Flajšmanova ulica 3, 1000 Ljubljana.

Več

Komplet 4 premium pnevmatik Continental

Finalistka in finalist, ki bosta osvojila 2. mesto, bosta za nagrado prejela vsak svoj komplet 4 premium pnevmatik Continental za avto, ki je v lasti nagrajenke oziroma nagrajenca ali katerega od njunih ožjih družinskih članov.

In zakaj premium pnevmatike Continental? Ker si Najboljši za volanom za svoj avto zasluži najboljše! Premium pnevmatike Continental redno osvajajo najvišja mesta na neodvisnih testih! Continentalovi inženirji in testni vozniki vsako leto preizkusijo 140.000 pnevmatik, s katerimi naredijo več kot 200 milijonov kilometrov, s čimer poskrbijo, da so voznikom na voljo le najvarnejše, najudobnejše in najzanesljivejše rešitve za varno vožnjo. 

Nagrado podarja: Continental Adria pnevmatike, d. o. o., Zagrebška cesta 104, 2000 Maribor.

Več

Mobilni telefon Huawei P30

Finalist in finalistka, ki bosta zasedla 3. mesto, bosta za nagrado dobila vrhunski mobilni telefon Huawei P30 v barvnem odtenku Aurora, ki ima odlično trojno kamero Leica z naprednim zaznavanjem za osupljive fotografije tudi v izjemno slabih svetlobnih pogojih - trenutke, kot sta romantična večerja ob svečah ali ples kresničk v grmovju, bosta lahko zajela brez težav. 

Nagrado podarja: Avto-moto zveza Slovenije, Dunajska cesta 128, 1000 Ljubljana, v sodelovanju z Big Bang Slovenija.

Več

Darilna kartica Petrol za 400 €

Darilno kartico Petrol za nakupe na bencinskih servisih Petrol v vrednosti 400 € bosta prejela finalistka in finalist, ki se bosta uvrstila na 4. mesto. 

Nagrado podarja: Petrol, d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50, 1527 Ljubljana.

Več

20 % popusta na avtomobilsko zavarovanje

Pri Zavarovalnici Sava bosta lahko sklenila avtomobilsko zavarovanje po svoji meri in z darilnim bonom prihranila 20 % finalistka in finalist, ki se bosta uvrstila na 5. mesto. 

Nagrado podarja: Zavarovalnica Sava, d. d., Cankarjeva ulica 3, 2000 Maribor.

Več

Električni skiro Xiaomi

Električni skiro Xiaomi MiJia je zložljiv in eden najlažjih električni skirojev na trgu. Izdelan je iz kakovostnega letalskega aluminija in tehta samo 12,5 kg. Poleg tega ima tudi elektronski zavorni sistem z ABS in rekuperacijo energije. Skiro se hitro in enostavno zloži in je bele barve. Poleg skiroja finalist in finalistka, ki se bosta uvrstila na 6. mesto, dobita tudi 2 dodatni pnevmatiki in 2 dodatni zračnici. 

Nagrado podarja: Avto-moto zveza Slovenije, Dunajska cesta 128, 1000 Ljubljana, v sodelovanju z Big Bang Slovenija.

Več

Darilna kartica Petrol za 250 €

Darilno kartico Petrol za nakupe na bencinskih servisih Petrol v vrednosti 250 € bosta prejela finalistka in finalist, ki se bosta uvrstila na 7. mesto.

Nagrado podarja: Petrol, d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50, 1527 Ljubljana.

Več

JBL bluetooth zvočnik Xtreme 2

Finalist in finalistka, ki bosta pristala na 8. mestu, si bosta zagotovila vrhunski prenosni zvočnik JBL Xtreme 2, ki brez težav zagotavlja dinamičen in neoviran stereo zvok. Prenovljena oblika, dodatna moč in vodoodpornost IPX7 so prednosti novega zvočnika. Njegova baterija zdrži do 15 ur, vodotesen dizajn pa mu omogoča, da je, tako kot ti, pripravljen na vsako dogodivščino.

Nagrado podarja: Avto-moto zveza Slovenije, Dunajska cesta 128, 1000 Ljubljana, v sodelovanju z Big Bang Slovenija.

 

 

Več

Darilna kartica Petrol za 150 €

Darilno kartico Petrol za nakupe na bencinskih servisih Petrol v vrednosti 150 € bosta prejela finalistka in finalist, ki se bosta uvrstila na 9. mesto.

Nagrado podarja: Petrol, d.d., Ljubljana, Dunajska cesta 50, 1527 Ljubljana.

Več

Darilni bon za 40 € za AMZS članstvo

Finalist in finalistka, ki se bosta uvrstila na 10. mesto, bosta prejela darilni bon v vrednosti 40 € za AMZS članstvo, ki zagotavlja pomoč na cesti in številne ugodnosti ter popuste. Za poti brez skrbi!

AMZS članstvo pride še posebej prav, ko:

  • se nekdo zaleti v tvoj avto in z njim ne moreš nadaljevati poti,
  • v avto zakleneš hišnega ljubljenčka in z njim tudi ključe,
  • ti na koncertu vandali prerežejo gume,
  • obstaneš v blatu, ker si na zmenku zanesenjaško predvideval, da si našel najboljše mesto za romantično opazovanje zvezd,
  • ti v mrzlem zimskem jutru avto noče vžgati, tebi pa se mudi na faks ali v službo,
  • se ti na poti v Portorož nenadoma pokvari očetov avtomobil, ti pa ga moraš pravočasno vrniti domov, ker ga on nujno potrebuje.

V takih trenutkih je dobro imeti Pravega prijatelja vedno na dosegu roke oziroma pri telefonu. V AMZS smo ti na številki 1987 ali z mobilno aplikacijo na voljo 24/7/365. 

Nagrado podarja: Avto-moto zveza Slovenije, Dunajska cesta 128, 1000 Ljubljana. 

Več

Kolesarska čelada

Med vsemi, ki se bodo udeležili polfinalnih izborov, bomo izžrebali 10 dobitnikov oziroma dobitnic kolesarskih čelad. 

Nagrado podarja: Javna agencija RS za varnost prometa, Kotnikova 19 a, 1000 Ljubljana.

Več

Odsevni jopič

Med vsemi, ki se bodo udeležili polfinalnih izborov, bomo izžrebali 10 dobitnikov oziroma dobitnic odsevnih jopičev.

Nagrado podarja: Javna agencija RS za varnost prometa, Kotnikova 19 a, 1000 Ljubljana.

Več