Polfinale je pred vrati

Mladi vozniki in voznice, čestitamo! Skupaj z vami nam je uspelo postaviti nov rekord – če je bilo lani rešenih nekaj manj kot 1.500 rešenih testov, je letos ta številka narasla na več kot 3.700. Hvala vsem, ki ste sodelovali, saj nam na ta način pomagate širiti znanje in prispevate k večji prometni varnosti, še zlasti med mladimi, ki ste ena najbolj ranljivih ciljnih skupin udeležencev v prometu.


Najboljši reševalci boste ta teden svojo pot do naslova Najboljši za volanom nadaljevali v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Polfinale, na katerega smo povabili najuspešnejše reševalce, bo to sredo in četrtek, 16. in 17. 5. V AMZS smo skupaj s Policijo in Rdečim križem Slovenije pripravili praktične preizkušnje, ki bodo dale odgovor, kdo bo deset finalistov oziroma finalistk. Ti se boste 24. 5. 2018 preizkusili še v zaključnem tekmovanju. Finalisti, še posebej zmagovalec, boste postali mladi ambasadorji varne vožnje, Najboljši za volanom 2018 pa se bo domov odpeljal s fordom fiesto z bogatim paketom opreme Titanium.

Kdo bo domov odpeljal Ford fiesto?

Nagrade za finaliste in tudi vse polfinaliste

Ford fiesto v brezplačno enoletno uporabo dobi le zmagovalec, a tudi drugi udeleženci finalnega tekmovanja domov ne boste odšli praznih rok. Na pogumne mlade voznike in voznice čakajo še številne zanimive nagrade – na primer Petrolove vrednostne kartice v višini 400, 250 in 150 €, kamera Garmin Dash Cam™ 55, pametna športna zapestna ura Garmin vívosport™, bon za popust na avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava, AMZS darilni boni, kolesarske čelade, ki jih podarja Agencija RS za varnost prometa, in še kaj … Da mladi vozniki in voznice ne bodo žejni, bo poskrbela Radenska, uradna voda izbora. Skupaj z našimi partnerji pa smo pripravili tudi darilne pakete za vse udeležence polfinala.

Finalisti, še posebej zmagovalec, boste postali mladi ambasadorji varne vožnje.

Se vidimo na Vranskem!

Ključne besede


PetrolMladi voznikiambasador varne vožnjeZavarovalnica SavaRadenskaAMZS Center varne vožnje VrasnkoZavarovalnica Triglav

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji