AMZS ti podarja bon za 8 €

Hvala, ker ti je mar za varnost na naših cestah!


Ker cenimo tvoj trud in ker s sodelovanjem v izboru za najboljšega mladega voznika oziroma voznico želiš tudi ti prispevati k večji varnosti na naših cestah, ti bomo v znak zahvale za rešen spletni test, podarili bon za 8 €, ki ga lahko unovčiš za AMZS članstvo za sledeče pakete: Osnovno, Plus ali Premium. Naše darilo lahko unovčiš v kateri koli enoti AMZS po Sloveniji ali v AMZS članski točki na Dunajski cesti 128 v Ljubljani. Velja do vključno 31. 5. 2019. Lahko ga tudi komu podariš. 

Z včlanitvijo v AMZS si zagotoviš Pravega prijatelja, ki ga lahko, če potrebuješ pomoč, pokličeš 24/7/365, in cel kup popustov zase in za svoje vozilo. Ena najboljših stvari pri AMZS je, da so članske prednosti vezane nate, ne na vozilo, kar pomeni, da jih lahko koristiš, četudi nimaš svojega avta in se voziš z družinskim, prijateljevim, z mopedom, motorjem …

Upamo, da je tvoje sodelovanje v #NajboljsiZaVolanom začetek našega dolgoletnega prijateljstva in da se bomo, če ne v polfinalu ali finalu v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, srečali ob kakšni drugi priložnosti. 

Bon prejmeš v zahvalnem e-sporočilu, ko rešiš spletni test.

 

Ključne besede


članske ugodnostiAMZS članstvoNajboljši za volanommladi voznikičlan AMZS

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji