Atmosferci rešili spletni test

Ciril, Jure in Saša obžalujejo, da ne morejo sodelovati v Najboljši za volanom – so pač že več kot 24. Niso pa se mogli premagati, da se ne bi preizkusili vsaj v spletnem testu. Kako jim je šlo?


Atmosferci, Ciril Komotar, Jure Gregorčič in Saša Kapetanovič, so se danes zbrali v domači bazi AMZS in – rešili spletni test Najboljši za volanom. Ob tem so bili povsem enotnega mnenja, da je test daleč od enostavnega in da je treba vsem fantom in dekletom, ki ste se že odločili sodelovati, čestitati za pogum. Ob tem pa priznali, da so sami pri reševanju preveč podlegli časovnemu pritisku in prehitro ter na trenutke premalo zbrano odgovarjali na vprašanja.

Reševanje testa je vsekakor dobra šola, da je treba tudi pri takšnih preizkusih – tako kot pri vožnji, delovati in reagirati premišljeno. Hitrost ni nujno vrlina. Premalo zbranosti pri reševanju testa k sreči ne bo imelo drugih posledic kot slabši rezultat od pričakovanega. V prometu pa ni nujno, da nam bo cesta to napako odpustila. Zato je ta test predvsem opomnik, da je treba biti na cesti vselej pri stvari, torej voziti in spremljati dogajanje v prometu. Življenje je samo eno!

so besede, ki vam jih na srce polagajo Atmosferci in vas vabijo, da se tudi vi preizkusite.

Pa upamo, da se boste pri reševanju vsaj pol toliko zabavali, kot smo se mi!

Vabimo te, da na AMZS Instagram storyju pogledaš, kako so Ciril, Jure in Saša reševali test in kakšno je bilo vzdušje, ko so izvedeli, koliko točk so dosegli.  

Vaše mnenje nam je pomembno.

Atmosferci so po rešenem spletnem testu Najboljši za volanom?

 

Ključne besede


Najboljši za volanomJure GregorčičCiril KomotarKomotar MinutaSaša KapetanovičAtmosferci

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji