Čestitamo polfinalistkam in polfinalistom!

Prvi del letošnjega izbora Najboljši za volanom je zaključen. V njem vas je sodelovalo kar 3.313 reševalcev in reševalk spletnega testa.


Mladi ste nas znova navdušili, tako s svojim znanjem kot s tem, da vas je sodelovalo več kot lani. Letošnji izbor za najboljšega mladega voznika in najboljšo mlado voznico Slovenije je namreč v prvem delu, ko ste morali za uvrstitev v praktični del tekmovanja rešiti spletni test, privabil kar 3.313 sodelujočih: spletni test je rešilo 2.367 fantov in 946 deklet. V polfinale, v katerem bomo v sodelovanju s Policijo in Rdečim križem Slovenije preizkusil vaše praktično znanje, se je v vsaki kategoriji uvrstilo najboljših 50 reševalcev oziroma reševalk. Pri tem pa izpostavljamo, da je test 100-odstotno pravilno rešilo 36 fantov in dve dekleti.

Čestitamo in zahvaljujemo se vsem, ki ste se odločili sodelovati. Prepričani smo, da smo s tem vsi skupaj naredili tudi pomemben korak do varnejših cest.

Se vidimo v polfinalu, 5. in 6. 4. 2019 v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem

Ključne besede


Najboljši za volanommladi vozniki#NajboljsiZaVolanom

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji