Domen Rolih o Continentalovi dogodivščini: Nepozabno doživetje!

Na jesenskem nagradnem doživetju Continental Driving Experience je sodeloval tudi finalist izbora Najboljši za volanom Domen Rolih, za katerega je bilo to, kot je priznal, nepozabna življenjska izkušnja.


Domen Rolih si je sodelovanje na Continental Driving Experience, ki ga je 18. in 19. oktobra Continental Slovenija pripravil v sodelovanju z AMZS in Atmosferci, priboril na posebnem Continentalovem izzivu v sklopu AMZS izbora najboljšega mladega voznika in voznice Slovenije - Najboljši za volanom.

Rad bi se zahvalil AMZS in Continentalu Slovenija za nepozabno doživetje. Imel sem možnost peljati sanjske avtomobile in se družiti z Atmosferci. Skupaj smo prevozili kar nekaj kilometrov in se dodobra spoznali z avtomobili. Imeli smo možnost občudovati lepote našega Prekmurja, s ceste in pa tudi iz zraka. To je bilo eno izmed največjih presenečenj zame, saj sem pričakoval le vožnjo z avtomobili. To je bila ena izmed življenjskih izkušenj, ki je ne bom nikoli pozabil. Še več pa zame šteje dejstvo, da sem si to doživetje priboril sam na tekmovanju Najboljši za volanom, na kar sem tudi izredno ponosen.

Dogodek je nagrajence v petek, 18. oktobra, najprej pripeljal v AMZS Center varne vožnje na Vranskem, kjer so pod mentorstvom AtmosfercevCirila Komotarja, Saše Kapetanoviča in Jureta Gregorčiča, ter AMZS strokovnjakov varne vožnje spoznavali meje svojih vozniških sposobnosti, sedli za volan Toyote Supra, Porscheja 911 in Forda Ranger Raptor ter preizkusili vrhunske pnevmatike Continental in General Tire, ki je Continentalova znamka z ameriškim poreklom, poznana posebej po off-road pnevmatikah.

Pot jih je nato vodila do Murske Sobote, ki je ponudila slikovite poglede in adrenalinske zavoje po jeruzalemskih gričih. V hangerju murskosoboškega letališča je nagrajence čakalo prvo presenečenje - nepozaben polet z akrobatskim pilotom Petrom Podlunškom. Naslednji dan je bil rezerviran za obisk salona starodobnikov Goodtimers, vožnjo s Chevrolet Corvette iz leta 197 ter izvencesti izlet s Sašo Kapetanovičem za volanom Forda Ranger Raptorja. 

 

 

 

Ključne besede


ContinentalNajboljši za volanomContinental Driving Experiencenagarada

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji