Projektu Najboljši za volanom priznanje Websi

V Festivalni dvorani v Ljubljani je potekal Websi dan, ki se je zaključil s podelitvijo nagrad za digitalne dosežke. Projekt Najboljši za volanom je v kategoriji družbeno odgovornih projektov osvojil 3. mesto.


Letos so podelili kar 31 prestižnih nagrad Websi, za katere se je potegovalo skupno rekordno število prijavljenih projektov - 142. Kateri med njimi so letos posegli v sam vrh slovenskih digitalnih projektov, je izbrala 108-članska strokovna in poslovna žirija pod vodstvom Andreja Krajnerja, direktorja komuniciranja v NLB.

Projekt AMZS Najboljši za volanom je ob podpori agencij Creatim in Bsmart v kategoriji družbeno odgovornih projektov zasedel odlično 3. mesto.

Mnenja žirije o projektu Najboljši za volanom

  • Mak Kordić:

Super zanimiv projekt za izboljšanje varnosti v prometu med mladimi.

  • Janez Rakušček:

Iniciativa je vredna vse pohvale, saj aktivno prispeva k izboljšanju vozne kulture v Sloveniji in se osredotoča na tiste, ki predstavljajo problematično skupino (hkrati pa bodo na cestah še dolgo, zato je sprememba vedenja pri njih še posebej pomembna). Zasnova projekta je primerna in enostavna. 

  • Igor Gajster:

Všečna spletna stran z jasno vidno (uporabno) nagrado za tekmovalce.

  • Jaka Levstek:

Spletno mesto s pomembnim poslanstvom, ki zadooljivo opravi svojo nalogo privabljanja mladih voznikov in jih opremi z nujno vsebino ter navodili. Pohvaliti gre dobro uporabo videa.

  • Karmen Mlinar:

Super in zelo potrebna družbenoodgovorna akcija z lepim dosegom in "enagementom". Super je tudi, da pri nagradah niste varčevali, saj so bile res mamljive za mlade voznike.

  • Simona Kruhar Gabršček:

Zgledno zasnovan in izveden projekt v skladu s poslanstvom družbe in zastavljenimi cilji. Pohvalno je, da jim je z večjo optimizacijo sredstev uspelo preseči lanske rezultate in k projektu pritegniti več mladih.

Ključne besede


varna mobilnostnajboljša mlada voznicanajboljši mladi vozniknagradaNajboljši za volanom 2020Websidigitalno komuniciranje

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

5

Priljubljenost članka

5

Shrani

Delite s prijatelji