Mednarodni izbor za najboljšega mladega voznika 2020 preložen

Mednarodni izbor najboljšega mladega voznika – Best Young Driver 2020, ki bi moral potekati na Poljskem v soboto, 17. 10., je zaradi zdravstvene situacije preložen.


Zmagovalca letošnjega izbora Najboljši za volanom Petra Prašnikar in Matej Gorjan ter Tomo Dukarić, ki je po točkah najmanj zaostal za najboljšima, bi se morali ta konec tedna z vrstniki iz Poljske, Avstrije, Bolgarije in Srbije pomeriti na mednarodnem izboru za najboljšega mladega voznika – Best Young Driver 2020. Tekmovanje pod okriljem mednarodne avtomobilistične zveza FIA naj bi v Varšavi organiziral poljski avtomobilski klub PMZ. Zaradi zdravstvene situacije so se organizatorji odločili, da dogodek preložijo. Upajo, da ga bodo lahko izvedli spomladi 2021.

Vabljeni k ogledu utrinkov lanske premierne izvedbe izbora Best Young Driver v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem.

 

Ključne besede


Najboljši za volanomvarna mobilnostnajboljša mlada voznicanajboljši mladi vozniktekmovanjemednarodno tekmovanjeBest Young DriverBest Young Driver 2020

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

25

Priljubljenost članka

25

Shrani

Delite s prijatelji