Spletni test je odprt!

Spletni test, ki vodi v praktični del izbora Najboljši za volanom in do privlačnih nagrad – prva je eno leto uživancije s Fordovim focusom je z današnjim dnem odprt. Preizkusi svoje znanje in na praktičnem delu tekmovanju na Vranskem dokaži, da si najboljši za volanom!


V spletnem testu, sestavljenem iz nabora več kot 800 vprašanj, te čaka 20 vprašanj o poznavanju cestnoprometnih predpisov, prve pomoči, varne mobilnosti, avtomobilizma in  delovanja AMZS. Ob vsakem vprašanju izbereš enega od treh možnih odgovorov. 

Čas za reševanje spletnega testa je omejen na 250 sekund. Če želiš izboljšati svoj rezultat, lahko znova poskusiš, ko od prvega oziroma prejšnjega reševanja mine sedem dni. Če boš test reševal(a) večkrat, se ti bo pri uvrstitvi upošteval najboljši rezultat. Reševanje spletnega testa bo potekalo do 31. 3. 2021.

Ker cenimo tvoj trud in ker s sodelovanjem v izboru za najboljšega mladega voznika oziroma voznico želiš tudi ti prispevati k večji varnosti na naših cestah, ti bomo v znak zahvale za rešen spletni test, podarili bon za 8 €, ki ga lahko unovčiš za AMZS članstvo za sledeče pakete: Osnovno, Plus ali Premium.

Najboljših 50 reševalcev in najboljših 50 reševalk spletnega testa se bodo uvrstili v praktični del tekmovanja v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Polfinalna izbora bosta predvidoma 21. in 22. aprila 2021, finale pa predvidoma 19. maja 2021.

Na najboljše čakajo kulske nagrade!

Najboljši in najboljša za volanom 2021 se bosta domov za eno leto odpeljala z novim Fordovim focusom, a tudi ostale finaliste in finalistke čakajo kulske nagrade: e-skiro in bon za 20 % popusta na avtomobilsko zavarovanje Zavarovalnice Sava, komplet vrhunskih Continentalovih pnevmatik, Petrolove darilne karticami v vrednosti 400 €, 250 € in 150 €, športna ura Garmin Vivoactive, udeležba na dinamični vožnji z Andrejem Jerebom na Vranskem, udeležba na drift akademiji z Luko Markom Grošljem na Vranskem ter bon za 40 € za AMZS članstvo.

Zmagovalec in zmagovalka izbora Najboljši za volanom 2021 bosta domov za eno leto odpeljala Fordovega focusa.

Kdo lahko sodeluje na izboru Najboljši za volanom 2021?

Sodeluje lahko vsak, ki ima vozniško dovoljenje, ki nima kazenskih točk in ni bil kaznovan (kar dokazuje s potrdili pred udeležbo na polfinalu) in ki je rojen leta 1995 ali kasneje, saj lahko sodelujejo mladi do vključno 26. leta starosti.

V izboru Najboljši za volanom 2021 ne smejo sodelovati finalisti in finalistke izborov Najboljši za volanom 2017, 2018. 2019 in 2020. Pomembno pravilo je tudi, da je reševanje spletnega testa možno le z enim veljavnim elektronskim naslovom, sicer sledi diskvalifikacija. 

Ključne besede


Najboljši mladi voznik Slovenijevarna mobilnostNajboljši za volanom 2021naj mlada voznica Slovenije

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

68

Priljubljenost članka

68

Shrani

Delite s prijatelji