Pogovor z najboljšima za volanom 2020: Trudiva se biti zgled vsem voznikom

Vabljeni k branju intervjuja z zmagovalcema lanskega izbora Matejem Gorjanom in Petro Prašnikar, ki se z odgovornim obnašanjem v prometu trudita biti zgled vsem, ne le mlajšim voznikom.


Petra in Matej spodbujata vse mlade voznike, naj se prijavijo na izbor Najboljši za volanom 2021, saj da je to enkratna priložnost za novo znanje in izkušnje, ki jim bodo na cesti, tako kot so njima, prišle zelo prav!

Za zmago na Najboljši za volano 2020 sta za eno leto dobila Fordovo pumo, ki sta jo v nekaj mesecih dodobra spoznala: Petri je najbolj všeč ogrevanje volana in sedežev, Mateju pa, da je puma dovolj majhna in agilna za vožnjo po mestu, a hkrati dovolj velika in udobna za vožnjo po avtocesti in na daljših poteh. Kako pa sta se soočila z odgovornostjo vloge ambasadorjev varne vožnje? Kot najboljša za volanom čutita določen pritisk in se na cesti trudita voziti še bolj varno in po predpisih - z odgovornim obnašanjem želita biti zgled vsem, ne le mlajšim voznikom. Kaj vse sta še povedala nekaj mesecev po zmagi na tekmovanju, lahko preberete v Motoreviji.

Intervju s Petro Prašnikar in Matejem Gorjanom v marčevski Motoreviji

Ključne besede


Motorevijavarna mobilnostintervjutekmovanjeNajboljši za volanom 2021naj mlada voznica SlovenijePetra PrašnikarMatej Gorjannaj mladi voznik Slovenije

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

30

Priljubljenost članka

30

Shrani

Delite s prijatelji