Spletni test je odprt!

Spletni test, ki vodi v praktični del izbora Najboljši za volanom in do privlačnih nagrad – prva je eno leto uživancije s Fordovo fiesto active – je z današnjim dnem odprt. Preizkusi svoje znanje in na praktičnem delu tekmovanju na Vranskem dokaži, da si najboljši za volanom!


V spletnem testu, sestavljenem iz nabora več kot 800 vprašanj, te čaka 20 vprašanj o poznavanju cestnoprometnih predpisov, prve pomoči, varne mobilnosti, avtomobilizma in  delovanja AMZS. Ob vsakem vprašanju izbereš enega od treh možnih odgovorov. 

Čas za reševanje spletnega testa je omejen na 250 sekund. Če želiš izboljšati svoj rezultat, lahko znova poskusiš, ko od prvega oziroma prejšnjega reševanja mine sedem dni. Če boš test reševal(a) večkrat, se ti bo pri uvrstitvi upošteval najboljši rezultat. Reševanje spletnega testa bo potekalo do 24. 3. 2022.

Sodeluje lahko vsak, ki ima vozniško dovoljenje, ki nima kazenskih točk in ni bil kaznovan (kar dokazuje s potrdili pred udeležbo na polfinalu) in ki je rojen leta 1996 ali kasneje, saj lahko sodelujejo mladi do vključno 26. leta starosti.

Vsak lahko sodeluje le z enim veljavnim e-naslovom in točnimi osebnimi podatki, sicer bo sledila diskvalifikacija. V izboru ne morejo sodelovati finalisti in finalisti izborov 2021, 2020, 2019, 2018 in 2017.

Ker cenimo tvoj trud in ker s sodelovanjem v izboru za najboljšega mladega voznika oziroma voznico želiš tudi ti prispevati k večji varnosti na naših cestah, ti v znak zahvale za rešen spletni test podarjamo bon za 8 €, ki ga lahko unovčiš za AMZS članstvo za sledeče pakete: Osnovno, Plus ali Premium. Darilni bon je unovčljiv ob spletni včlanitvi na www.amzs.si/clanstvo.

Najboljših 50 reševalcev in najboljših 50 reševalk spletnega testa se bodo uvrstili v praktični del tekmovanja v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Polfinalna izbora bosta predvidoma 12. in 13. 4. 2022, finale pa predvidoma 19. 5. 2022.

Na najboljše čakajo kulske nagrade!

Najboljši in najboljša za volanom 2022 se bosta domov za eno leto odpeljala z novo Fordovo fiesto active, a tudi ostale finaliste in finalistke čakajo kulske nagrade: e-skiro in bon za 20 % popusta na avtomobilsko zavarovanje Zavarovalnice Sava, komplet vrhunskih Continentalovih pnevmatik, Petrolove darilne karticami v vrednosti 400 €, 250 € in 150 €, športna ura Garmin Vivoactive, udeležba na dinamični vožnji z Andrejem Jerebom na Vranskem, udeležba na drift akademiji z Luko Markom Grošljem na Vranskem ter bon za 40 € za AMZS članstvo.

Zmagovalec in zmagovalka slovenskega izbora Najboljši za volanom se bosta uvrstila v mednarodni izbor najboljšega mladega voznika oziroma voznice, ki poteka pod okriljem mednarodne avtomobilistične zveze FIA Regije I. Ta bo 8. in 9. 10. 2022 v Madridu, organiziral pa ga bo španski avtomobilski klub RACE. 

 

 

Ključne besede


varna mobilnostmladi voznikiNajboljši za volanom 2022

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

17

Priljubljenost članka

17

Shrani

Delite s prijatelji