Spletni test lahko rešujete do vključno 27. marca

Podaljšali smo reševanje spletnega testa. Vaše odgovore pričakujemo še do vključno nedelje, 27. marca 2022, do polnoči.


Spletni test iz poznavanja cestnoprometnih predpisov, prve pomoči, avtomobilizma, motoroznanstva, AMZS in partnerjev izbora je vstopnica za praktični del tekmovanja Najboljši za volanom.

Najboljših 50 reševalcev in najboljših 50 reševalk spletnega testa bo dobilo priložnost pomeriti se še v praktičnih izivih v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem. Polfinale je predvideno 12. in 13. aprila 2022, finale, kamor se uvrsti 10 najboljših fantov in 10 najboljših deklet, pa 19. maja 2022.

Sodeluje lahko vsak, ki ima vozniško dovoljenje, ki nima kazenskih točk in ni bil kaznovan (kar dokazuje s potrdili pred udeležbo na polfinalu oz. finalu) in ki je rojen leta 1996 ali kasneje, saj lahko sodelujejo mladi do vključno 26. leta starosti. V izboru ne morejo sodelovati finalisti in finalisti izborov 2021, 2020, 2019, 2018 in 2017.

Vsak lahko sodeluje le z enim veljavnim e-naslovom in točnimi osebnimi podatki, sicer sledi diskvalifikacija.

Ključne besede


Prometna varnostMladi voznikiNajboljši za volanomvarna mobilnostAMZS Center varne vožnje na Vranskemspletni testnajboljša mlada voznicanajboljši mladi voznik

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

6

Priljubljenost članka

6

Shrani

Delite s prijatelji