Z najboljšimi se vidimo v polfinalu

Čestitke za pogum ter izkazano znanje v spletnem testu Najboljši za volanom. V prvem delu izbora za najboljšo mlado voznico in najboljšega mladega voznika Slovenije vas je sodelovalo več kot 2700!


Prvi del letošnjega AMZS izbora najboljšega mladega voznika in najboljše mlade voznice Slovenije se je zaključil. Spletni test, vstopnico za praktični del tekmovanja, je v dobrem mesecu dni rešilo več kot 2700 mladih voznikov in voznic.

Najboljših 50 reševalk in najboljših 50 reševalcev bomo povabili v AMZS Center varne vožnje na Vranskem, kjer bo 12. in 13. aprila 2022 na sporedu polfinale, nato se bomo z najboljšimi 10 polfinalistkami in najboljšimi 10 polfinalisti srečali še v finalu 19. maja 2022.

V skladu s pravili izbora si pridržujemo pravico diskvalificirati in z lestvice odstraniti kršitelje in kršiteljice pravil: ob netočnem oz. napačnem navajanju podatkov ali če je ista oseba uporabila več različnih elektronskih naslovov.

 

Ključne besede


Najboljši za volanomvarna mobilnostprometna varnostAMZS Center varne vožnje na Vranskemspletni testpolfinaletekmovanjenaj mlada voznica Slovenijenaj mladi voznik Slovenije

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

13

Priljubljenost članka

13

Shrani

Delite s prijatelji