Tekmovalca prevzela Continental pnevmatike

Azin Alenabi in Gal Prah, voznica in voznik, ki sta na tekmovanju Najboljši za volanom 2022 osvojila 3. mesto, sta pri podjetju Continental prevzela nagrado – komplet 4 premium pnevmatik Continental za avto za varne poti.


Pot do zaključnega dela tekmovanja, ki je maja potekalo v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, se je začela s spletnim testom, ki ga je v dobrem mesecu rešilo več kot 2700 mladih voznic in voznikov. 50 najboljših reševalk in 50 najboljših reševalcev je preizkusilo svoje vozniške spretnosti in veščine ter znanje ukrepanja v prometni nesreči in nudenju prve pomoči v polfinalu. Nato se je 10 najboljši deklet in 10 najboljših fantov uvrstilo v finale. Tam so tekmovalke in tekmovalce čakali spretnosti testi iz vožnje in izziv pomoči v prometni nesreči. 

Zmagovalca tekmovanja Anja Kren in Urban Ostrež že uživata na poti s povsem novo Fordovo Fiesto Active, ki jo bosta vozila eno leto, za obilico nagrad pa so poskrbeli tudi drugi partnerji izbora. Finalist in finalistka, ki sta zasedla 2. mesto, sta dobila atraktiven električni skiro Ring RX8. 

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji