Pred Najboljši za volanom 2023 druženje dosedanjih zmagovalcev

Vedno več jih je, vedno bolje se imajo skupaj – zmagovalke in zmagovalci dosedanjih izborov Najboljši za volanom ter udeleženci mednarodnih izborov FIA Best Young Driver.


V AMZS Centru varne vožnje so se srečali najboljši mladi vozniki in voznice preteklih tekmovanj pred začetkom izbora Najboljši za volanom 2023. Spletni test in s tem vstopnica za praktični del izbora Najboljši za volanom 2023 se odpre 24. februarja 2023.

Druženje mladih voznic in voznikov, ki so v preteklih letih osvojili laskavi naslov najboljša mlada voznica oziroma najboljši mladi voznik Slovenije, je minilo v sproščenem in pa tudi vznemirljivem vzdušju, za kar je poskrbel Ford Slovenija, ki je na poligon pripeljal dva mustanga: mustanga GT in mach-E. Ker so svoje vozniške in sposobnosti varne vožnje že dokazali, so si lahko z njima privoščili »drag racing« in za volanom ocenili, kateri jim predstavlja zanimivejšo izkušnjo. 

Najboljši mladi vozniki in voznice preteklih izborov z Manuelom Pungertnikom, vodjem AMZS Šole vožnje in inštruktorjem varne vožnje, in Erikom Logarjem, vodjem področja varna mobilnost pri AMZS.

Hvala partnerjem Ford Slovenija, Zavarovalnica Sava in Continental Slovenija za podporo pri izvedbi tekmovanja Najboljši za volanom 2023.

Ključne besede


varna mobilnostAMZS Center varne vožnje na Vranskemmladi voznikinajboljša mlada voznicanajboljši mladi voznikmladiNajboljši za volanom 2023

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

6

Priljubljenost članka

6

Shrani

Delite s prijatelji