AMZS ti podarja bon za 8 €

Hvala, ker ti je mar za varnost na naših cestah!


Ker cenimo tvoj trud in ker s sodelovanjem v izboru za najboljšega mladega voznika oziroma voznico želiš tudi ti prispevati k večji varnosti na naših cestah, ti v znak zahvale za rešen spletni test, podarjamo bon za 8 €, ki ga lahko unovčiš za AMZS članstvo za pakete: Osnovno, Plus ali Premium.

Bon prejmeš v zahvalnem e-sporočilu, ko rešiš spletni test, in ga lahko unovčiš ob spletni včlanitvi. Kodo darilnega bona NZV23 vneseš v polje "Koda darilnega bona" ob spletni včlanitvi. Velja do vključno 30. 6. 2023. Lahko ga tudi komu podariš. 

Upamo, da je tvoje sodelovanje v #NajboljsiZaVolanom začetek našega dolgoletnega prijateljstva in da se bomo, če ne v polfinalu ali finalu v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem, srečali ob kakšni drugi priložnosti. 

Ključne besede


AMZS članstvoNajboljši za volanomvarna mobilnostmladi voznikinajboljša mlada voznicanajboljši mladi voznikmlade vozniceNajboljši za volanom 2023

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

4

Priljubljenost članka

4

Shrani

Delite s prijatelji