Trije najboljši mladi vozniki oktobra na mednarodno tekmovanje na Poljsko

Trije najboljši mladi vozniki Slovenije bodo oktobra 2020 sodelovali še v mednarodnem izboru najboljšega mladega voznika, ki ga bo gostil poljski avtomobilski klub PZM.


Letos se bo tekmovanje Najboljši za volanom po vzoru AMZS razširilo v še več držav, saj ga bosta poleg lanskih sodelujočih v mednarodnem izboru organizirala še avtomobilska kluba iz Avstrije in Nizozemske. Mednarodni izbor bo 17. oktobra 2020 gostil poljski avtomobilski klub PZM, na njem pa bodo sodelovali tudi trije najboljši mladi vozniki, ki bodo v finalu izbora Najboljši za volanom na Vranskem 12. maja 2020 pokazali največ vozniškega znanja in spretnosti.

Izbor za najboljšega mladega voznika oziroma voznico Slovenije je FIA Regija I aprila lani nagradila kot najbolj inovativen projekt na področju prometne varnosti, oktobra lani pa je AMZS v svojem centru varne vožnje na Vranskem gostil prvi FIA mednarodni izbor za najboljšega mladega voznika, v katerem so se trije najboljši vozniki Slovenije Luka Gril, Laura Cerovšek in Aleksander Kitić pomerili z vrstniki iz Bolgarije, Poljske in Srbije.

Ključne besede


Najboljši za volanomtekmovanjemednarodni izbor Najboljši za volanommladi voznikmlada voznica

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

16

Priljubljenost članka

16

Shrani

Delite s prijatelji