Ana in Matic pripravljena na Best Young Driver na Dunaju

Mednarodno tekmovanje za najboljšega mladega voznika Best Young Driver bo 7. oktobra na Dunaju, organiziral pa ga bo avstrijski avtomobilski klub ÖAMTC.


Najboljša mlada voznica in voznik Slovenije 2023, Ana Menegalija in Matic Tovornik, se bosta 7. oktobra 2023 v centru varne vožnje v avstrijskem Teesdorfu, okoli 25 kilometrov južneje od Dunaja, pomerila na mednarodnem tekmovanju za najboljšega mladega voznika Best Young Driver, ki poteka pod okriljem mednarodne avtomobilistične zveze FIA Regije I. Organizator je avstrijski avtomobilski klub ÖAMTC. Poleg domačinov in AMZS se bodo v lov za naziv najboljšega mladega voznika podali še tekmovalci iz Kenije (AA Kenya), Bocvane (EA991), Bosne in Hercegovine (BiHAMK), Velike Britanije (IAM Road Smart), Madžarske (MAK), Poljske (PZM), Belgije (RACB), Bolgarije (UAB) in Španije (RACE).

Pred odhodom na Dunaj sta zmagovalca letošnjega izbora Najboljši za volanom skupaj s sotekmovalci iz BiH trenirala v AMZS Centru varne vožnje na Vranskem.

Video: Finale izbora Najboljši za volanom 2023

Ključne besede


TekmovanjeNajboljši za volanomBest Young DriverAna MenegalijaMatic Tovornik

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji