O reviji

Motorevija - revija članov Avto-moto zveze Slovenije

Motorevija je revija članov Avto-moto zveze Slovenije. Je najstarejša in najbolj strokovna avtomobilistična revija in hkrati avtomobilistična revija z daleč največjo naklado in dosegom v Sloveniji.

Je najstarejša in najbolj strokovna avtomobilistična revija in hkrati avtomobilistična revija z daleč največjo naklado in dosegom v Sloveniji.

V Motoreviji objavljamo strokovne in neodvisne teste pnevmatik, otroških varnostnih sedežev, sodobnih varnostnih naprav, predorov, prehodov za pešce, pa tudi novice, novosti, preskuse in nasvete s področja prometne varnosti, tehnologije, ekologije in številnih drugih tem s področja avtomobilizma, prometa in avto-moto športa, objavljamo pa tudi poročila s prvih voženj novih avtomobilov in strokovne ter objektivne teste avtomobilov.

Motorevija v tiskani obliki izhaja desetkrat na leto in je del članskih ugodnosti za člane AMZS. Motorevija izhaja tudi kot bralna aplikacija za pametne mobilnike in tablične računalnike z operacijskima sistemoma iOS in Android. Glavni in pomembni članki ter teme so objavljeni na spletni strani www.motorevija.si.