Nova poslovna enota AMZS v Novi Gorici

Avto-moto

Po dolgih letih čakanja je AMZS tudi v Novi Gorici dobila sodobno poslovno enoto, v kateri bodo članom AMZS, pa seveda tudi vsem drugim, zagotavljali najrazličnejše storitve: od pomoči na cesti, servisiranja, tehničnih pregledov, homologacij do registracij. Novo poslovno enoto so slovesno odprli 21. januarja.


Otvoritev!

AMZS je že vrsto let stremela, da bi na Goriškem odprla poslovno enoto oziroma tehnično bazo, ki bi lahko uporabnikom ponudilo celoten nabor storitev, ki jih AMZS ponuja v drugih svojih poslovnih enotah po Sloveniji. Doslej je imela AMZS namreč le servisno delavnico v Solkanu v prostorih AMD Gorica. Pred kratkim se je AMZS odločila za nakup že obstoječe stavbe v industrijski coni v Šempetru tik ob avtocesti proti Italiji, ki je že bila namenjena izvajanju tehničnih pregledov in servisiranja. V njej je AMZS uredila novogoriško poslovno enoto, v kateri bo imela svoj sedež služba pomoči na cesti, v njej pa so tudi servisna delavnica z vulkanizersko delavnico in napravami za pregled in nastavitev podvozja, steza za tehnične preglede motociklov, avtomobilov in kamio-nov, enota za registracijo, v kateri uporabniki lahko sklenejo tudi zavarovanje vozila. Prav tako v novi poslovni enoti AMZS opravljajo tudi homologacije vozil.

Osrednji govornik na slavnostni otvoritvi je bil predsednik AMZS Anton Breznik. V svojem nagovoru je poudaril, da je bil ta del Slovenije doslej prikrajšan za storitve, ki jih AMZS ponuja drugod po Sloveniji. “Več kot 20 let si je AMZS prizadevala za razširitev svoje dejavnosti na Goriškem in sedaj nam je končno uspelo. Nova poslovna enota AMZS bo nedvomno zelo dobrodošla vsem članom AMZS, še zlasti pa članom štirih avto-moto društev: Gorica, Ajdovščina, Tolmin in Divača, ki imajo skupaj približno 2700 članov, seveda pa bodo v poslovni enoti svoje storitve zagotavljali tudi nečlanom AMZS.” Breznik se je zahvalil predsedniku in sekretarju AMD Gorica Miranu Mozetiču in Matjažu Žnidaršiču, da je doslej servisna delavnica AMZS sobivala z AMD Gorica v Solkanu. AMD Gorica še naprej ostaja v svojih prostorih v Solkanu, seveda pa je podaljševanje članstva mogoče tudi v novi poslovni enoti. Breznik se je zahvalil tudi Jožetu Režonji, predsedniku AMD Tolmin, ki je veliko pripomogel k zagonu nove poslovne enote v Novi Gorici. “Pravega prijatelja spoznaš v nesreči. AMZS je pravi prijatelj, ki vedno pride z nasmehom in s strokovno roko. Z novo poslovno enoto je AMZS število svojih enot po Slovenija povečala na 21. Prepričan sem, da bo nova poslovna pripomogla tudi k še večjemu številu članov AMZS na tem območju,” je poudaril Breznik.

Udeležence slovesne otvoritve je pozdravila tudi direktorica AMZS d. d. Lucija Sajevec, ki je poudarila, da delo v AMZS ni zgolj delo, temveč tudi poslanstvo pomagati voznikom v težavah. Zahvalila se je vsem, ki so pripomogli k odprtju poslovne enote, ki sta jo nato Anton Breznik in Lucija Sajevec tudi slovesno odprla s tem, ko sta prerezala slavnostni trak.

Otvoritveno slovesnost so popestrili glasbenika dua Day in Night ter plesalka Manca Sirk, pa tudi lastniki starodobnih avtomobilov iz Nove Gorice, ki so na ogled postavili svoje starodobnike. Prireditev je povezovala Maja Ambrož.

Novo poslovno enoto AMZS v Novi Gorici vodi regijski vodja Marko Česnik, ki sicer vodi tudi enoti AMZS v Kopru in Postojni, operativni vodja enote v Novi Gorici pa je Boris Komel.

Delovni čas

Poslovna enota AMZS v Novi Gorici je odprta vsak delovni dan od 8. do 18. ure, ob sobotah pa od 8. do 12. ure.

Ključne besede


AMZSPEOtvoritevNova Gorica

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

5

Priljubljenost članka

5

Shrani

Delite s prijatelji