6. avtomobilski SPA!

Avto-moto

Na prvi aprilski dan so AMZS center varne vožnje Vransko zasedle ženske. Že šestega avtomobilskega ženskega SPA po vrsti se je udeležilo več kot 300 članic AMZS, ki so se na poligonu varne vožnje preskusile v zanimivih avtomobilskih preskušnjah, se prepustile strokovnjakom s področja lepotičenja, mode in zdravega življenja, na koncu pa tudi uživale v koncertu Jana Plestenjaka. Tradicionalni avtomobilski SPA je še enkrat dokazal, da gre za najmnožičnejšo in najboljšo prireditev za voznice v Sloveniji.


Vožnja, razvajanje in koncert!

Letošnji avtomobilski SPA je minil v izredno zabavnem in sproščenem vzdušju. Veliko zaslug za to ima tudi malce poznejša ura kot v preteklih letih; noč ima očitno res svojo moč.

Vse udeleženke avtomobilskega razvajanja je nagovoril predsednik Avto-moto zveze Slovenije Anton Breznik in jim zaželel veliko zabave. Tudi letos so se udeleženke ženskega avtomobilskega razvajanja lahko udeležile številnih poučnih, a tudi zabavnih doživetij na poligonu varne vožnje; tako so se lahko preskusile v vožnji v ovinku, umikanju oviri, spretnostni vožnji, nogometu z avtom, nočni vožnji, pustile so se tudi prevrniti v prevračalniku, preskusile v vožnji gokarta na pedala, sodelovale so v delavnici o otrocih v avtu.

A enaka gneča kot zunaj na poligonu je bila tudi v notranjih prostorih AMZS centra varne vožnje. Udeleženke so se prepustile rokam strokovnjakinj in strokovnjakov za ličenje, manikiranje, masažo rok in fizioterapijo vratu, na odlično obiskani delavnici o oblačenju pa jim je Lea Pisani, svetovalka za oblačenje predavala o umetnosti pravilnega oblačenja za različne priložnosti.

Tudi pred stojnicami bazarja je bilo živahno. Na bazarju so sodelovali ponudniki različnih izdelkov in storitev s področja kulinarike, termalnega turizma, domače obrti… Vseskozi je bilo tudi odlično poskrbljeno za lačne in kulinarično radovedne udeleženke; za pogostitev je poskrbelo nekaj priznanih ponudnikov kulinaričnih dobrot, med katerimi so šle najbolje v promet raznolike sladice.

Zanimivo in zabavno je bilo tudi na fotografski stojnici oziroma v foto kotičku, kjer so se lahko udeleženke fotografirale, fotografijo postavile v različna okolja in jo delile na družabnih omrežjih.

Organizatorji ženskega avtomobilskega razvajanja so priredili tudi nekaj žrebanj in podelili številne privlačne nagrade. Trem izžrebankam so na primer omogočili, da so nekaj časa preživele v družbi Jana Plestenjaka, se z njim fotografirale in poklepetale. Pred koncertom Jana Plestenjaka so izžrebali tudi 15 srečnic, ki so dobile nagrade pokroviteljev tokratnega dogodka, na koncu pa so izžrebali še nagrado Turistične agencije Sonček, ki bo izžrebano srečnico in še eno osebo popeljala na izlet na Dunaj.

Kljub pestrem dogajanju tako na poligonu kot znotraj centra pa je bil vrhunec večera koncert Jana Plestenjaka v velikem šotoru na dvorišču stavbe AMZS centra varne vožnje. Na uro in pol dolgem nastopu je Jan zapel svoje uspešnice in ustvaril odlično vzdušje.

Pokrovitelji in partnerji, ki so omogočili 6. avtomobilski SPA

Pri lepotičenju so sodelovali:
Thermana Laško, Studio H.E.B.A., Frizerski salon Sara, Fizo Petra, Frizerstvo Dok, kozmetični salon Simfonija

Na bazarju so udeležne razvajali:
Kolektiv kmečkih žena Gomiljsko, Domačija Knez, Goodyear Dunlop Sava Tires, Vanda Lapajne

Nagrade za izžrebanke so prispevali:
Nivea, Mirjana Knez s.p., s.Olicer, Goodyear, Čokoladni atelje Dobnik, Thermana Laško, Carglas, TA Sonček.

Darila za vse udeleženke so prispevali:
s.Oliver, Henkel, Eta, OMV, Terme Olimje, Mulino Bianco – Barilla Adriatic, Barcaffe, N.A!

Partnerji dogodka, ki so poskrbeli za pogostitev:
Atlantic Grupa, podjetje Košček Sreče, Gostilna pri Šoferski mamici, Lidl Slovenija, Eko snedek, Floral Image Slovenija

Ključne besede


PrireditevAMZS Center varne vožnjeSPAAMZS CVVŽenske

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji