Otvoritev po prenovi

Avto-moto

Poslovna enota AMZS na Ptuju


 

Delniška družba AMZS je lani mrežo svojih poslovnih enot razširila še na Ptuj, kjer je na Ormoški cesti 23 kupila že obstoječe prostore in v njih uredila svoje poslovanje. Sočasno je potekala tudi prenova, prenovljene prostore pa so prvi februarski dan slovesno predali svojemu namenu. V prenovljeni enoti opravljajo tehnične preglede, registracije, homologacije, kontrolo tahografov ali omejevalnikov hitrosti, podaljšujejo veljavnost prometnega dovoljenja, sklepajo zavarovanja, seveda pa se v poslovni enoti lahko tudi včlanite v AMD ali podaljšate članstvo v njem.

Zbrane goste so nagovorili predsednik Avto-moto zveze Slovenije Anton Breznik, direktorica AMZS d. d., Lucija Sajevec in regijski vodja AMZS d. d. Stanislav Zotlar.
Predsednik AMZS je izrazil zadovoljstvo, da Avto-moto zveza Slovenije v sodelovanju z AMZS d. d. širi svojo prisotnost po celi Sloveniji, saj so tako storitve in članske ugodnosti bliže članom.

“Na Ptuju in v okolici našega najstarejšega mesta je kar nekaj zelo aktivnih avto-moto društev, zato me še posebej veseli, da bodo lahko ta društva v sodelovanju s prenovljeno poslovno enoto na Ptuju svojim članom ponudila prednosti in ugodnosti AMZS članstva v njihovi neposredni bližini,” je poudaril Breznik.

Direktorica Lucija Sajevec je izpostavila, da si bodo s kakovostnim in strokovnim oprav-ljanjem storitev še naprej prizadevali za zadovoljstvo svojih strank. K temu bodo zagotovo pripomogli tudi prijazni in gostoljubni zaposleni, na katere se lahko stranke obrnejo ne le takrat, ko pridejo v AMZS opravit storitev, temveč tudi takrat, ko rabijo “le” nasvet ali kakršno koli drugo pomoč.

Stanislav Zotlar, ki vodi poslovno enoto na Ptuju, se je zahvalil sodelavcem – v poslovni enoti AMZS Ptuj jih je zaposlenih 12 –, ki so tudi v času prenove poskrbeli, da je delo potekalo nemoteno, in za vsa prizadevanja za dosedanje dobro poslovanje poslovne enote AMZS na Ptuju. S prenovo je poslovna enota AMZS na Ptuju kot prva med vsemi poslovnimi enotami AMZS dobila tudi novo celost-no podobo z uporabo novih likovnih standardov za označitev poslovnih enot AMZS.

Otvoritev je popestril glasbeni nastop mlade talentirane pevke Kaje Kralj, po glasbenem programu pa so se obiskovalci okrepili z jedjo na žlico in posladkali s cesarskim pražencem.

Ključne besede


AMZSOtvoritevamzsPE Ptuj

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

8

Priljubljenost članka

8

Shrani

Delite s prijatelji