Bi preskusili, kaj v blatu in strmini motokros proge zmore mitsubishi L200?

Avto-moto

Člani AMZS vabljeni za volan terenskega multitalenta!


Terenska vožnja sodi med najzahtevnejše vozniške prvine, ki zahteva tudi ustrezno zmogljiv avto z učinkovitim štirikolesnim pogonom. Mitusbishi in Motorevija znova združujeta tehnologijo in vozniško znanje ter 14. septembra vabita člane AMZS na motokros progo v Šentvid pri Stični na svojevrstno terensko preizkušnjo zmogljivega multitalenta - večnamenskega pick-upa mitsubishija L200.

Za obvladovanje terenske vožnje - strmih vzponov, spustov, prečenja bočnih naklonov in blatnih jarkov ter bredenja preko vode - je naprej treba imeti ustrezno zmogljiv avto z učinkovitim štirikolesnim pogonom. Japonski Mitsubishi ima dolgo in bogato tradicijo večnamenskih terenskih vozil: prvi avtomobil s štirikolesnim pogonom so izdelali že leta 1936, poleg tega pa so se s svojo tehnologijo dokazali tudi na nekaterih najbolj ekstremnih preizkušnjah, kot je rally Dakar. Še letos pa bo na slovenske ceste in stranpoti zapeljala najnovejša različica njihovega uveljavljenega pick-upa L200. Gre za večnamenski avto s tonsko nosilnostjo in dvema različnima štirikolesnima pogonoma. Mitsubishi L200 je avto, ki je sposoben premagovati najzahtevnejše terene in podlage.

Mitsubishi L200 je torej avto, ki je sposoben premagovati najzahtevnejše terene in podlage. 

Mitusubishijeva tehnologija in bogato znanje AMZS inštruktorjev

V borbo za oprijem pod kolesi se boste lahko podali na atraktivnem poligonu na motokros progi v Šentvidu pri Stični. Mitsubishi bo poskrbel, da boste vozili enega najboljših terencev, izkušeni inštruktorji AMZS - med njimi bo tudi gorski reševalec in offroad dirkač Janez Marolt - pa bodo tehnologiji dodali vozniške nasvete za varno premagovanje najbolj zahrbtnih pasti terenske vožnje. S praktičnimi nasveti vas bodo inštruktorji vodili preko vzponov, spustov, blata in vam na najbolj doživet in predvsem varen način predstavili, kako na kolesih kljubovati fiziki in gravitaciji ter svetovali, kdaj uporabiti reduktor ali diferencialne zapore. Dan, na katerem bomo združili tehniko in znanje, bo vsakemu obiskovalcu prinesel nove izkušnje, poleg atraktivnih voženj in novega vozniškega znanja pa bo mogoče od blizu videti, zakaj so terenska vozila nepogrešljiva pri delu terenskih služb in poklicev. Na dnevu avtomobilskega alpinizma bomo v strmino vlekli tudi terensko šotorsko prikolico.

S praktičnimi nasveti vas bodo inštruktorji vodili preko vzponov, spustov, blata in vam na najbolj doživet in predvsem varen način predstavili, kako na kolesih kljubovati fiziki in gravitaciji

 

Kako za volan mitsubishija L200?

Kaj morate storiti, da boste na kolesih premagali strmo in blatno motokros progo? Prijavite se lahko le člani AMZS in vsi tisti, ki boste do navedenega datuma to še postali. Prijavo pošljite po elektronski pošti na naslov motorevija@amzs.si Število mest je omejeno, ljubiteljev terenske vožnje pa veliko - zato pohitite s prijavo!

Foto: Obeta se zelo zanimivo, atraktivno in poučno druženje članov AZMS

 

Ključne besede


AMZS članstvoterenska vožnjaMitsubishičlan AMZSMitsubishi L200

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

3

Priljubljenost članka

3

Shrani

Delite s prijatelji