Glasujte za Slovenski avto leta 2017 - še je čas!

Avto-moto

Srebrni jubilej


 

Tudi letos Motorevija in še šest sodelujočih medijev: dnevniki Delo, Dnevnik in Večer, revija Avto magazin, RTV Slovenija (radio Val 202 in TV oddaja Avtomobilnost) in spletni portal Siol.net prirejamo tradicionalni izbor Slovenski avto leta – tokrat z letnico 2017. Tokratni izbor je že 25. po vrsti.

V izboru sodelujejo vsi novi modeli avtomobilov, ki so prišli na trg v letošnjem letu in jih je bilo do 30. novembra registriranih vsaj 25. V prvem delu imate spet glavno besedo bralci, gledalci in poslušalci, saj boste s svojimi glasovi izbrali finaliste in jim zagotovili prve točke za končni izbor, v katerem potem sodelujejo še avtomobilski novinarji sodelujočih medijev. Seznam sodelujočih avtomobilov v letošnjem izboru – le za te avtomobile lahko glasujete – objavljamo v posebnem okviru. Po pravilih izbora se v finale uvrstijo avtomobili, ki dobijo največ glasov med bralci, gledalci in poslušalci. Sistem točkovanja je dobro znan: šest točk za prvo mesto, štiri za drugo, tri za tretje, dve za četrto in ena točka za peto mesto. Avtomobil, ki v glasovanju bralcev, gledalcev in poslušalcev zbere največ točk, začne svojo pot v finalu s šestimi točkami, drugouvrščeni s štirimi in tako vse do petega mesta. Tudi novinarji sodelujočih medijev glasujejo po enakem sistemu in avto, ki bo v finalu januarja 2017 zbral največ točk, bo osvojil naslov Slovenski avto leta 2017. Vabimo vas, da glasujete za avto po vašem izbor.

Za glasovalce smo pripravili tudi lepe nagrade. Prva nagrada je Petrol klub kartica z dobroimetjem 1500 evrov, druga nagrada je Garminov navigator DriveAssist 50, tretja nagrada pa so štiri Nokianove pnevmatike do premera 17 palcev. Glasujete lahko z na tej strani objavljeno glasovnico, prav tako pa je za glasovanje na voljo tudi elektronska glasovnica na naši spletni strani www.motorevija.si. Glasovanje z elektronsko glasovnico je omejeno – lahko glasujete le enkrat tedensko.

Za sodelovanje v žrebanju ni pomembno, za kateri avto glasujete, pomembno je le, da glasujete za avto iz v posebnem okvirju objavljenega seznama in pravilno odgovorite na vprašanje na glasovnici.

Prosimo, da glasovnico – veljajo le originalne glasovnice, fotokopije ne veljajo – prilepite na dopisnico in jo pošljete na naslov: Motorevija AMZS, Dunajska 128, 1000 Ljubljana. Upoštevali bomo vse glasovnice, ki bodo v uredništvo prispele do 18. decembra 2016.

 

Ključne besede


Slovenski avto letaIzborGlasovanje

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji