Portal Vozniški izpit

Portal bodočih voznikov

AMZS Šola vožnje je članica portala Vozniski-izpit.com, ki bodočim voznikom pomaga na njihovi poti do želene kategorije vozniškega izpita.

Na portalu vam je na voljo obilo napotkov na temo kako do izpita in popoln dostop do gradiva za vozniški izpit. Na voljo so vam eKnjige ter vsa zakonodaja skupaj s pravilniki, na podlagi katerih izvajajo svoje naloge tako izpitne komisije kot tudi šole vožnje.

Preletite cpp predavanje, s katerim boste osvežili predavanje iz vaše šole vožnje. Oglejte si 3d animacije in igre CPP ter preizkusite svoje znanje s testi CPP. Ti vam bodo dali vpogled v primere vprašanj, ki se zahtevajo na izpitnih centrih pri preverjanju znanja cestno prometnih predpisov.

Kot bodoči voznik lahko preverite, kaj se zahteva na vozniškem izpitu. Zastavite lahko vprašanje o izpitu za motorno kolo, osebno vozila, tovorno vozilo ali o izpitu za katerokoli drugo kategorijo vozniškega dovoljenja.

Našli boste tudi nekaj uporabnih nasvetov in spletne teste s katerimi boste brez težav opravili republiški izpit iz prve pomoči.

Obiščite portal Vozniski-izpit.com - portal bodočih voznikov!

 

Tečaj CPP

Prijavite se na tečaj CPP pri priznanih inštruktorjih. V enem tednu boste predelali vso potrebno teorijo!

Prijava

Oglasna sporočila