Digitalna avtocesta

Uvodnik

Zavijte na našo digitalno avtocesto, a veselite se tudi tiskane Motorevije v poštnem nabiralniku.


Državne strategije, politični programi, poslovni načrti, procesi, razpisi, konference, predavanja, mediji, pogovori, nastopi; pojem digitalizacije se je zavlekel v vse pore našega življenja. Danes ni podjetja, društva ali skupnosti, ki ne bi govorilo o digitalizaciji, digitalni transformaciji, digitalnih tehnologijah ali digitalni preobrazbi: pogosto s predznakom, da je vse, kar je analogno, starinsko in slabo, vse, kar je digitalno, pa sodobno in dobro. 

Tisti, ki z obema nogama še vedno stojimo trdno na tleh, sicer upravičeno dvomimo v ta digitalni ideal; v ničle in enice se vsekakor ne da prepisati vseh naših občutkov, hotenj, hrepenenj, želja in čustev. Človek je vendarle biološko bitje in prepričani smo, da so nevroni oziroma živčne celice v možganih in živcih neskončno zmogljivejši od dvojiškega števnega sistema računalnikov. 

Zakaj zadnji letošnji uvodnik v Motoreviji začenjam s primerjavo med računalnikom in človeškimi možgani? Ker smo se v AMZS odločili, da vam vsebine, ki jih lahko naši članice in člani prebirate v Motoreviji, ponudimo še obširneje, še hitreje in še bolj ažurno – s tem, da jih objavljamo na naših digitalnih kanalih. Digitalna informacijska avtocesta nam namreč omogoča takojšnje odzivanje na dogodke in hitrejše obveščanje naših članov ter bralcev Motorevije o dogajanju v našem okolju in svetu, poleg tega pa tudi več multimedije, kamor spadajo tudi fotografije in video. Na naših odmevnih in zelo obiskanih digitalnih informacijskih kanalih – spletnih straneh in družbenih omrežjih, bo torej v 2023 za vas še več najrazličnejših vsebin.

A digitalizacije se pri AMZS in pri Motoreviji lotevamo s pravim razmerjem med navideznim in stvarnim. Ne pozabljamo na tiste bralce, ki še vedno radi prelistate tiskano revijo: v šestih izvodih Motorevije, ki bodo izšli v letu 2023, boste bralci lahko prebirali vse pomembne in odmevne članke, nasvete, teste in druge zanimive vsebine.

Zavijte torej na našo digitalno avtocesto, a veselite se tudi tiskane Motorevije v poštnem nabiralniku. Smo eden redkih slovenskih medijev, ki enako dobro obvladamo oba svetova - analognega in digitalnega. V obeh svetovih ostajamo neodvisni, nepristranski, verodostojni in strokovni. 

Srečno, varno, digitalno in stvarno v letu 2023 vam želi uredništvo Motorevije!

Ključne besede


AMZSMotorevijaUvodnikspletna stran

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

13

Priljubljenost članka

13

Shrani

Delite s prijatelji