Idealna linija

Oddaja Idealna linija v produkciji AMZS želi gledalcem približati avto-moto šport in panoge pod okriljem AMZS ter javnost ažurno in podrobno seznanjati z rezultati in dosežki motošportnikov in kartistov na dirkališčih doma in po svetu.

Sezona 2021

Idealna linija, 5. epizoda

Peta oddaja sezone 2021 izpostavlja dosežke Tima Gajserja in voznika kartinga Marka Kastelica, poroča o slovenskih voznikih speedwaya, ki so z licencami AMZS zastopali Slovenijo v mednarodni konkurenci, kamere pa so bile tudi na prvi dirki državnega prvenstva v cross countryju.

Idealna linija, 4. epizoda

Naša kamera je tokrat podrobno spremljala preizkušnji državnega prvenstva v trialu v Lukovici. Navijali smo za motokrosiste, ki so se spopadli z radizelsko progo v Orehovi vasi ter tudi za kartiste, ki so se merili za točke državnega prvenstva v AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vasi.

Idealna linija, 3. epizoda

Tretja oddaja sezone 2021 ponuja pregled dogajanja na posameznih dirkah državnega prvenstva v speedwayu, minimotu, minigpju in za voznike skuterjev ter za cestno hitrostne motocikliste, izvedeli pa boste tudi več o preizkušnji v trialu za točke evropskega prvenstva.

Idealna linija, 2. epizoda

AMZS Idealna linija poroča o novinarski konferenci na progi Tima Gajserja v Lembergu pri Šmarju, kjer so se zbrali nekateri športniki iz različnih panog pod okriljem AMZS.

Idealna linija, 1. epizoda

Naša kamera je spremljala premierno državno prvenstvo v e-kartingu, prvo dirko sezone državnega prvenstva v kartingu ter priprave motokrosistov Tima Gajserja in Jana Pancarja na novo sezono.

Sezona 2020

Idealna linija, 15. epizoda

Petnajsta oddaja prinaša pregled sezone svetovnega prvenstva v motokrosu, v kateri je Tim Gajser ubranil naslov svetovnega prvaka v MXGP.

Idealna linija, 14. epizoda

Idealna linija je spremljala dirke v belgijskem Lommlu, kjer je Tim Gajser še povečal prednost v skupnem seštevku svetovnega prvenstva. Poroča o zaključku državnega prvenstva za voznike minimota, minigpja in skuterjev ter povzema tretjo dirko državnega prvenstva v cross countryju.

Idealna linija, 13. epizoda

13. oddaja Idealna linija prinaša podrobnosti o novih zmagovalnih stopničkah Tima Gajserja, ki je na dirki za VN Španije v motokrosu še povečal prednost pred zasledovalci v skupnem seštevku, ter poroča o novih točkah svetovnega prvenstva za Jana Pancarja v razredu MX2.

Idealna linija, 12. epizoda

12. Idealna linija prinaša podrobnosti z dirk svetovnega prvenstva v motokrosu v italijanski Mantovi, poroča o zaključku svetovnega prvenstva v speedwayu ter o peti dirki državnega prvenstva v motokrosu, ki je bila v težkih razmerah izpeljana pod budnim očesom Saša Kraglja.

Idealna linija, 11. epizoda

Enajsta oddaja sezone prinaša podrobnosti z dirk svetovnega prvenstva v motokrosu in evropskega prvenstva v mini cestno hitrostnem motociklizmu, poroča o zaključku državnega prvenstva v speedwayu in trialu, ter tudi o Dnevu slovenskega športa, ki ga je AMZS obeležil z virtualno karting dirko.

Idealna linija, 10. epizoda

AMZS Idealna linija je bila prisotna na četrti dirki sezone za točke državnega prvenstva voznikov minimota in skuterjev, tekmovalci v supermotu pa so se merili za pokalno prvenstvo. V Pragi sta bili na sporedu peta in šesta dirka sezone svetovnega prvenstva v speedwayu.

Idealna linija, 9. epizoda

Deveta oddaja poroča o treh zaporednih dirkah svetovnega prvenstva v motokrosu v Faenzi ter četrti dirki državnega prvenstva v motokrosu v Dolini pod Kalom. Matej Žagar se je v Gorzowu na Poljskem boril za nove točke svetovnega prvenstva med speedway elito. V Slovenji vasi pri Ptuju se je z zadnjo dirko sezone na domačih tleh končalo državno prvenstvo v kartingu.

Idealna linija, 8. epizoda

Osma oddaja Idealna linija postreže s podrobnostmi o dogajanjih na dirkah državnega prvenstva cestno-hitrostnih motociklistov in voznikov cross countryja ter o prvih dveh dirkah svetovnega prvenstva v speedwayju. Več tudi o stoletnici prve motociklistične dirke v Sloveniji.

Idealna linija, 7. epizoda

Sedma oddaja poroča o drugi preizkušnji voznikov triala za točke državnega prvenstva na Vranskem. Matej Žagar bo tudi prihodnje leto del svetovne speedway elite na Grand Prix dirkah. AMZS Center varne vožnje Vransko je gostil najboljše slovenske dirkače minimota, minigpja in skuterjev, ki so se merili na tretji dirki sezone za točke državnega prvenstva.

Idealna linija, 6. epizoda

Šesta oddaja poroča o treh dirkah svetovnega prvenstva motokrosistov v Latviji. Spremljala je nastope mladega kartista Maia Sadarja v Italiji, udeležila se je tudi tečaja dinamične vožnje z najuspešnejšim slovenskim rally voznikom Andrejem Jerebom.

Idealna linija, 5. epizoda

Idealna linija je bila na Vranskem, kjer je potekala druga dirka sezone voznikov kartinga za točke državnega prvenstva. Na treningu v hrvaški Podravini je pred nadaljevanjem svetovnega prvenstva v motokrosu obiskala Tima Gajserja in Jana Pancarja.

Idealna linija, 4. epizoda

Idealna linija se je še drugič odpravila na Grobnik, kjer pa je žal odpadla preizkušnja cestno-hitrostnih dirkačev za točke državnega prvenstva. Mladi slovenski vozniki kartinga so se zelo dobro odrezali na preizkušnji WSK Master Series v Italiji. Društvo GAS Vrtejba že nekaj časa marljivo organizira minimoto šolo za nove slovenske dirkaške upe. 

Idealna linija, 3. epizoda

Tretja oddaja spremlja tretjo dirko državnega prvenstva v motokrosu na radizelski progi ter drugo dirko sezone za točke državnega prvenstva v kartingu v AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vasi. Med drugim poroča tudi z dirkališča v Vrtojbi, ki je bilo prizorišče druge dirke sezone za voznike minimota, minigpja in na skuterjih.

Idealna linija, 2. epizoda

Druga oddaja spremlja prvi dve dirki državnega prvenstva v motokrosu, ki sta bili v Stranski vasi pri Semiču in Mačkovcih. Spremlja voznike triala v Lukovici na uvodni preizkušnji za točke državnega prvenstva ter v AMZS Centru kartinga in moto športa v Slovenji vasi spremlja srečanje avto-moto športnic, ki so se na kartodromu zbrale ob ustanovitvi nove komisije na področju AMZS Šport Ženske v motošportu.

Idealna linija, 1. epizoda

Idealna linija je bila prisotna na prvi dirki državnega prvenstva za voznike minimota, skuterjev in minigpja. Spremljala je tudi prvi dve dirki svetovnega prvenstva v motokrosu. Prisostvovala je zadnjemu treningu ljubljanskih speedwayistov na stezi v Zgornji Šiški.

Oglasna sporočila