Terensko doživetje za člane AMZS: Čez drn in strn za volanom novega Fordovega rangerja raptorja!

Avto-moto

Vabljeni na aktivno in atraktivno avtomobilsko tehnološko doživetje v organizaciji Forda in AMZS!


Podjetje Summit motors, ki v Sloveniji zastopa in prodaja vozila znamke Ford, in Motorevija AMZS vabita člane AMZS na enkratno avtomobilsko doživetje - za volan najnovejšega Fordovega rangerja v najzmogljivejši različici raptor. V atraktivni okolici Parka vojaške zgodovine v Pivki, kjer domujejo jekleni dinozavri, boste lahko preskusili kaj zmore športnik med klenim terenskim avtomobili. Vabljeni za volan Fordovega športnega plezalca, ki bo stran od asfalta pokazal, kako se gumeni kremplji borijo za oprijem. 

Ford ranger raptor ni le vrhunski terenski pickup, ki se tudi na asfaltu pelje zelo odločno, varno in predvsem udobno, ampak je predvsem stroj za zahtevne voznike. Ena njegovih ključnih prednosti v primerjavi s klasičnimi tekmeci je odlično uravnoteženo športno podvozje ameriškega specialista FOX. Prav to dinamično vozniško izkušnjo čez drn in strn bi radi predstavili tudi vozniško zahtevnejšim članom AMZS. 

Filmsko atraktivno, zgodovinsko osupljivo in varno okolje Parka vojaške zgodovine Pivka

Aktivno vozniško doživetje za člane AMZS smo pripravili v zanimivem okolju Parka vojaške zgodovine v Pivki, ki ima tudi zaprt terenski poligon; na tem poligonu bodo inštruktorji ter predstavniki Forda in Motorevije AMZS udeležencem doživetja na zanimiv in varen način približali zmogljivosti, tehnologijo in uporabnost novega forda rangera raptorja ter jim ponudili enkratno vozniško izkušnjo za volanom enkratnega terenskega avtomobila. V zelo slikovitem okolju in hkrati na vojaško surovi podlagi boste lahko prezkusili vrhunsko mehaniko s katero resen terenski avtomobil pelje tam kjer je še hoditi težko. 

Ne spreglejte našega prvega obiska Parka vojaške zgodovine z rangerjem raptorjem! Stroj ima silovt odriv!
“S komande” Parka vojaške zgodovine se lahko odpravite po poteh čudovitih razgledov in zelo zanimivih zgodb. Najbolj obiskan slovenski muzej ponuja zanimivo doživetje za celo družino, saj osupne s tehniko, zgodbami in čudovito 14,5 km dolgo panoramsko pešpotjo. Ta pohodnike skozi podzemlje srhljive utrdbe Alpskega zidu pripelje do izjemnih razgledov na vrhu Šilentabra in skrivnostnih stezic, po katerih je Levstikov junak Martin Krpan na svoji kobilici tihotapil sol.

Aktivno športno-terensko avtomobilsko doživetje

Udeleženci delavnice boste lahko izvedeli vse o novem fordu rangerju raptorju s poudarki na podvozju, prenosu moči oziroma voznih programih in novem 3-litrskem twin-turbo EcoBoost V6 dizelskem motorju. 


Udeleženci boste lahko sami preskusili raptorja na terenskem poligonu Parka vojaške zgodovine v Pivki, pa tudi videli prikaz vlečnih zmogljivosti s terensko bivalno šotorsko prikolico. 

V druženju s strokovnjaki za terensko vožnjo, predstavniki Forda in novinarjema Motorevije boste lahko poklepetali o tehnologijah, vozniških veščinah in tehnikah terenske vožnje, bogata zbirka Parka vojaške zgodovine pa že tako ali tako ponuja veliko zanimivega s področja tehniške kulture in tehnike nasploh. To doživetje je lahko doživetje za vso družino in ne le za tistega, ki bo krotil navor raptorja.

Novi ford ranger raptor - anantomija klenega terenca s športnim podvozjem za premagovanje ovir v visokem tempu.

Park vojaške zgodovine ponuja izjemno zanimivo zbirko v kateri lahko med drugim poletite tudi v vojaškem lovcu Mig-21 ali pa legendarnem spitfireju in se celo spustite v jekleni objem čisto prave podmormnice. Najbolj obiskan slovenski muzej osupne z raznolikostjo, zgodbami in merskimi razsežnostmi muzejskih eksponatov. Za piko na i pa si boste lahko ogledali čudovito fotografsko razstavo o epski bitki z ognjenimi zublji v kateri je združena Slovenija pogasila pekel na Krasu.

Zapišite v koledar: sobota 25. marec!

Aktivno vozniško doživetje bo v soboto 25. marca, udeleženci pa bodo razvrščeni v dve skupini - dopoldansko, za katero se program začne ob 10. uri, in popoldansko, ki bo začela s programom ob 13. uri. Vmes je predvideno skupno kosilo v Kantini Pivka v Parku vojaške zgodovine, kjer strežejo okusne lokalne jedi s pridihom stare vojaške kuhinje. 

Kako za volan novega forda rangerja raptorja? 

Pogoja za prijavo sta le dva - aktivno članstvo AMZS in veljavno vozniško dovoljenje.

Tako, da pošljete prijavo na elektronski poštni naslov motorevija@amzs.si z naslovom Prijava na vozniško doživetje s fordom raptorjem. V elektronsko sporočilo zapišite še vašo telefonsko številko in številko AMZS članske kartice. Prijave sprejemamo do četrtka 23. marca! Če še niste član ali članica AMZS, se lahko včlanite tukaj. #semčlanAMZ #sesplača

Pohitite s prijavo: število mest je omejeno!

Ključne besede


FordDoživetjaterenska vožnjaford ranger raptorPark vojaške zgodovine Pivkadelavnica za člane AMZS

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

65

Priljubljenost članka

65

Shrani

Delite s prijatelji