Ekskluzivne ugodnosti za člane AMZS v aplikaciji MOL Move

Vsebino omogoča MOL

Aktivirajte kupon v AMZS mobilni aplikaciji in prihranite.

Vsi tako ali drugače sodelujemo v prometu, ki tudi zaradi novih oblik mobilnosti od vsakega izmed nas zahteva znanje in odgovornost. V MOL Slovenija menijo, da se v AMZS združujejo najbolj odgovorni vozniki in voznice, zato so samo za člane AMZS pripravili ugodnosti, ki na vas čakajo v aplikaciji MOL Move. 

Člani AMZS, v AMZS aplikaciji aktivirajte kupon za ekskluzivno ugodnost na MOL bencinskih servisih in prihranite.

Kako do ugodnosti?

Že uporabljate brezplačni AMZS in MOL Move mobilni aplikaciji? Če (še) ne, si ju čim prej naložite na svoj pametni telefon. V AMZS aplikaciji si pri tem uredite tudi svoj profil, pri čemer lahko preverite številne prednosti in ugodnosti, ki vam jih prinaša AMZS članstvo, med katerimi je tudi kupon za ekskluzivno ugodnost na MOL bencinskih servisih. Aktivirajte kupon, nato na MOL spletni strani vpišite številko svoje MOL Move kartice in referenčno kodo (koda je AMZS), potem pa čim prej do bencinskega servisa MOL, kjer lahko izkoristite edinstven popust na sredstvo za odstranjevanje insektov z vetrobranskega stekla. 

Pred aktivacijo kupona poskrbite, da imate posodobljeno AMZS aplikacijo oziorma si naložite njeno zadnjo verzijo.

Poleg ugodnosti za člane AMZS boste deležni tudi vseh drugih ugodnosti, ki jih nudi MOL Move – brezplačna kava, hot-dog ... 

Vabimo vas, da spremljate AMZS spletno stran in družbena omrežja, kjer vas bomo obveščali tudi o novih MOL ugodnostih za člane AMZS. 

Sodelujte tudi v nagradni igri za Mercedes-Benz GLA!

Z aplikacijo MOL Move avtomatično sodelujete v bogati nagradni igri takoj, ko se prijavite v nagradno igro in na servisu MOL natočite gorivo EVO ali EVO plus. Glavna nagrada je Mercedes-Benz GLA! Gorivo EVO pa vam ne prinese le sodelovanja v bogati nagradni igri, ampak tudi trojno korist za vaše finance, avtomobil in okolje. 3X EFFECT EVO plus pomeni namreč večjo moč motorja, daljšo življenjsko dobo in manj emisij. 

 

Ključne besede


AMZS članstvoAMZS aplikacijačlan AMZSugodnostiMOL

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

94

Priljubljenost članka

94

Shrani

Delite s prijatelji