Avtomobili in vozniki: oder je vaš!

Vsebino omogoča skupina Emil Frey

Emil Frey dinamični avtosalon je zasijal - na vsej svoji površini in z vso svojo vsebino!

Vozniški zanesenjaki, pa tudi tisti, ki boste na enega največjih letošnjih avtomobilskih dogodkov leta prišli zgolj iz radovednosti, boste ob prihodu v AMZS center varne vožnje na Vransko navdušeni nad vsebinsko širino in prostorsko razsežnostjo prvega Emil Frey dinamičnega avtosalona. Za vas smo se še pred uradnim odprtjem sprehodili med vozniškimi moduli in razstavljenim avtomobili. Prvi gostje - novinarji in poslovni partnerji skupine Emil Frey - niso skrivali navdušenja nad videnim. Ni jih bilo malo, ki so nam zaupali, da so ob prihodu začutili posebno draž največjih svetovnih avtomobilskih salonov. 

Za obiskovalce salon odpre vrata v petek 2. junija

Kot se za spektakel takih razsežnosti spodobi, je 30. maja na osrednjem razstavnem prostoru pred številne predstavnike sedme sile naprej stopila ekipa avtomobilskih menedžerjev vseh 12 znamk Emil Frey dinamičnega avtosalona, ki so v pogovoru s televizijskim voditeljem Davidom Urankarjem na sproščen, zabaven in hkrati slikovit način predstavili, kaj vse si bodo obiskovalci lahko ogledali na tem prazniku mobilnosti, ki bo za širšo javnost odprt od 2. do 4. junija 2023 med 9. in 19. uro. Pred tem pa je Skupina Emil Frey poskrbela, da bodo avtomobilske užitke doživeli vsi zaposleni v skupini, poslovni partnerji, dobavitelji, serviserji in prodajalci. 

Na novinarski konferenci so bili prisotni tudi Filip Koren, direktor podjetja C Automobil Import, Romana Rosnaky, direktorica podjetja AC-Mobil, Adam Kavšek, direktor podjetja P Automobil Import, Uroš Mravinec, direktor podjetja Avto Triglav, Marjan Murn, direktor podjetja Star Import in Rasto Oderlap, direktor podjetja Autocommerce, ki so izpostavili ključne zanimivosti avtomobilskih znamk, ki ji zastopajo.

Prvi mož skupine Emil Frey za Slovenijo napoveduje nepozabno izkušnjo!

“Izjemno sem ponosen, da smo v sodelovanju z AMZS Centrom varne vožnje na Vranskem pripravili edinstven večdnevni dogodek mobilnosti, ki bo obiskovalcem ponudil atraktivna, tehnološka, terenska in električna avtomobilska doživetja. Pokazali bomo slovenske avtomobilske premiere, več kot 70 razstavljenih in testnih vozil, praktične vozniške delavnice, omogočili druženja s strokovnjaki, animacije za otroke in še mnogo več.Obljubljamo spektakularno srečanje avtomobilskih navdušencev, strokovnjakov in radovednih obiskovalcev. S serijo avtomobilskih zvezd in poudarkom na najsodobnejših varnostnih tehnologijah, ki jih bo moč preizkusiti v praksi s pomočjo vrhunskih inštruktorjev, bo ta dogodek na novo definiral avtomobilske predstavitve. Udeleženci bodo deležni nepozabne izkušnje, saj bodo raziskovali najnovejše avtomobilske trende in bili priča prihodnosti mobilnosti, ki se bo odvijala pred njihovimi očmi," je na uradni otvoritvi izjemne kulise salona povedal Jožko Tomšič, generalni direktor Skupine Emil Frey za Slovenijo

Fotosprehod po salonu!

Sprehodite se skozi Emil Frey dinamični avtosalon in se še pred prihodom prepričajte, da tega družinskega praznika mobilnosti, tehnologije in avtomobilskih sanj ne gre zamuditi v živo. Dobrodošli!

Ovinki, prevoji, terenski poligon in množica pogonov ter varnostnih sistemov v rokah obiskovalcev. Vožnja - neposredni stik z avtomobili - je tista ključna dodana vrednost Emil Frey dinamičnega avtosalona. 

Slogan PRIDI. VIDI. VOZI. ne pušča dvomov

Prvi stik s salonom je ponudil močan signal, da so organizatorji pripravili oder mobilnosti, kjer bodo na vprašanja obiskovalcev, morebitnih kupcev in vozniških navdušencev neposredno odgovarjali najsodobnejši avtomobili z vso svojo tehnologijo, vozno neposrednostjo in umetno inteligenco. Ta dogodek vez med avtomobilom in voznikom oziroma kupcem postavlja na novo raven. Slogan PRIDI. VIDI. VOZI. ne pušča dvomov. Obiskovalci bodo vozili najboljše, najbolj praktične in najbolj raznolike avtomobile, kar jih ponuja 12 različnih znamk. Spektakel bo postregel s kilometri novih doživetji in omogočil, da kompleksnejši, barvitejši in zmogljivejši avtomobilski svet še pred kupčevo odločitvijo ponudi izkušnjo, ki močno presega stoletje statičnih avtomobilskih salonov.

Čaka vas 7 vozniških modulov s pogonsko raznolikimi avtomobili.

Zato boste lahko na površini 66.000 kvadratnih metrov spoznali in prvič na enem mestu tudi preskusili več kot 70 avtomobilov znamk Alfa Romeo, Abarth, Citroën, DS, Fiat, Honda, Jeep, Mercedes-Benz, Mitsubishi Motors in Peugeot. Spoznati bo mogoče tudi tovorne velikane, kot so Actros L Edition 3, paradni konj ponudbe Mercedes-Benz Trucks, eden in edini legendarni kralj zobnikov in brezpotij Unimog, električni kamion eActros in FUSO Canter, najbolje prodajan lahki tovornjak na svetu.

Terenska legenda, neuničljivi UNIMOG

Že imate brezplačno vstopnico? Kliknite in stopite v avtomobilsko prihodnost!

Ob vsakem vozniškem modulu že stojijo avtomobili, ki bodo dokazali, kako obvladajo ovinke, spolzko površino, dinamiko in udobje. 

AMZS avto ostaja ključni člen mobilnosti 

Uspešno sodelovanje skupine Emil Frey in AMZS pri izvedbi salona, ki najnovejše dosežke avtomobilskih inženirjev nadgrajuje tudi z novo vozniško izkušnjo in znanjem, je poudaril tudi Zoran Miloševič, direktor družbe AMZS: "Ponosni smo, da gostimo največji slovenski dinamični avtomobilski salon. Naša osebna mobilnost bo morala biti v prihodnje okoljsko vzdržna, ob tem pa še vedno učinkovita, udobna in dostopna. Četudi se bomo v prihodnje premikali s še več različnimi prevoznimi sredstvi in pogoni, bo osebni avto vsaj še nekaj let, če ne desetletij, eno ključnih prevoznih sredstev. Zato je še toliko pomembneje, da imamo voznice in vozniki priložnost, da sami preskusimo, kakšne rešitve za množico naših potreb, okusov in navad, nenazadnje pa tudi energetskih (z)možnosti, že imamo na voljo. Prepričan sem, da bodo obiskovalke in obiskovalci Emil Frey Dinamičnega avtosalona pri nas na Vranskem dobili odgovore na številna vprašanja, na podlagi katerih bo izbira avtomobila lažja."

Družinski praznik mobilnost in spektakel tehnike. 

 

Ključne besede


HondaMercedesAlfa romeoPeugeotCitroenAbarthMitsubishiJeepDSEmil FreyEmil Frey dinamični avtosalon

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

83

Priljubljenost članka

83

Shrani

Delite s prijatelji