Mihevc se pripravlja na SP

Konec oktobra in prve dni novembra, natančneje od 29. oktobra do 2. novembra, je na novem dirkališču Adria Karting Raceway v Italiji potekal zaključni pokal karting serije WSK. Gre za tekmovanje, katerega se udeležujejo najboljši karting vozniki na svetu v kategorijah CIK FIA in sicer 60 mini, KFJ, KF in KZ2.

V sklopu priprav za naslednjo sezono, se je letošnjega tekmovanja WSK Final Cup z Italijansko ekipo Baby Race, ki sodi med vodilne karting ekipe, prvič udeležil tudi Slovenec Gašper Mihevc. V kategoriji KFJ je zasedel 45 mesto. S svojimi vožnjami v posameznih kvalifikacijskih dirkah in predfinalni dirki, ter doseženimi odličnimi časi je že na svojem debiju na WSK tekmovanjih presegel vsa pričakovanja celotne ekipe in požel pohvale tudi s strani organizatorjev WSK. To pa je lepa napoved za sezono WSK 2015 in svetovno prvenstvo CIK FIA v prihajajočem letu, za katero se že intenzivno pripravlja.

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji