Otvortitev športnega centra motokros akademije Sašo Kragelj

V začetku aprila je Športno društvo motokros akademija Sašo Kragelj, katerega vodja je motokrosist z največ osvojenimi naslovi prvaka v Sloveniji, otvorilo lasten športni center oziroma prvi tovrstni poligon v Sloveniji, ki se nahaj tik ob sloviti Radizelski progi.


Kot motokrosist, ki se je aktivno ukvarjal s tem športom celih 28 let in dosegel 22 naslovov prvaka, želi svoje izkušnje in znanje prenesti na vse ljubitelje tega športa. Tako ponuja celovit in strokoven pristop za vse starostne skupine, še posebej otroke. Z vodenimi individualnimi in skupinskimi treningi želi dvigniti fizično in tehnično pripravljenost ljubiteljskih kot profesionalnih voznikov.

V sklopu športnega centra ponuja najem motorjev z vso potrebno varnostno opremo, ter nudi tehnično podporo in svetovanje.

Slavnostni prerez traku sta opravila Sašo Kragelj in župan občine Hoče-Slivnca Marko Soršak, oba pa sta v družbi Filipa Flisarja odpeljala tudi nekaj otvoritvenih krogov. S tem so poskrbeli na otvoritvi, ki so se je udeležili nekateri znani gostje, poskrbeli za navijaško vzdušje.

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

2

Priljubljenost članka

2

Shrani

Delite s prijatelji