Pancar in Milec v Španiji med petnajsterico

V Talavera de la Reini v Španiji je bila v soboto in nedeljo tretja dirka evropskega prvenstva EMX 125, v kateri so tekmovali Jan Pancar (AMD Šentvid pri Stični), Luka Milec in Luka Crnković (oba APJ Racing Team). Vsi trije so uspešno opravili s kvalifikacijami.


Na dirki se je od Slovencev najbolj izkazal Milec, ki je bil v obeh vožnjah med deseterico, vendar je v prvi vožnji po padcu, potem ko je zapeljal v prostor za mehanike, napravil napako in bil diskvalificiran, zato je najboljši rezultat dosegel Jan Pancar, ki je bil skupno deseti, obe vožnji je končal na dvanajstem mestu. Milec je po osmem mestu iz druge vožnje osvojil skupno petnajsto mesto. Luka Crnković je v prvi vožnji osvojil dve točki za devetnajsto mesto in je bil skupno petindvajseti.

V skupnem seštevku prvenstva je Pancar trenutno osemnajsti, Milec pa dvajseti. Naslednja dirka bo prihodnji vikend v Franciji.

REZULTATI

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji