V Vrtojbi druga dirka DP minimoto in skuter ter supermoto amater

V nedeljo se bo v Vrtojbi v organizaciji ŠKD GAS Vrtejba nadaljevalo državno prvenstvo v panogah minimoto in skuter, ter amatersko prvenstvo supermoto v kategoriji Bigfoot supermoto amater.


Poleg slovenskih tekmovalcev bodo dirko tudi tokrat popestrili tekmovalci iz tujine, večinoma iz sosednje Italije. V kategoriji minimoto po prvi dirki vodi aktualni državni prvak Jan Poropat, v kategoriji Ohvale je trenutno v skupnem seštevku najboljši Daniel da Lio.

V panogi skuter letos manjkata državni prvak Aleks Ugrin in Luka Koren, ki sta se poškodovala pred sezono. Na prvi dirki sezone sta bila najboljša Marko in Martin Mihael, ki zasedata prvi mesti z enakim številom točk, v razredu skuter Sport pa bo vodstvo branil Tomaž Ahčin.

Ponovno se bodo pomerili tudi tekmovalci v amaterskem prvenstvu supermota. Dogajanje se bo v Vrtojbi začelo že dopoldne, ko bodo na sporedu treningi in kvalifikacije, dirke pa bodo potekale od 12:35 ure naprej.

URNIK TEKMOVANJA

Minimoto Otroci 1, Otroci 2, Open
1. vožnja: 12:35
2. vožnja: 14:50

Ohvale 110, Ohvale 160
1. vožnja: 12:55
2. vožnja: 15:10

Supermoto
1. vožnja: 13:15
2. vožnja: 15:30

Skuter 70, Skuter sport
1. vožnja: 13:35
2. vožnja: 15:50

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji