Pancar sklenil sezono EMX 125

Jan Pancar (AMD Šentvid pri Stični) je v Švici tekmoval na finalni dirki evropskega prvenstva EMX 125 in osvojil enaindvajseto mesto.


"Proga je bila zelo tehnicna. Naredile so se globoke linije, kar mi najbolj ne ustreza. V obeh vožnjah sem slabo startal. V drugi vožnji sem v drugem ovinku nalatel na tekmovalce, ki so padli in sem začel povsem iz ozadja," je povedal Pancar, ki je dirko sklenil na enaindvajsetem mestu.

V prvi vožnji je osvojil tri točke za osemnajsto mesto, v drugi vožnji pa je bil enaindvajseti in točk ni osvojil. Luka Crnković (APJ moto šport), ki se je prebudil v drugem delu sezone, je dirko končal na devetnajstem mestu.

Pancar je evropsko prvenstvo EMX 125 je sklenil na končnem dvajsetem mestu. Najviše uvrščeni slovenski tekmovalec v tem prvenstvu je ostal Luka Milec na sedemnajtem mestu. Milec zadnjih dirk zaradi poškodbe ni odpeljal.

REZULTATI

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji