Bratski dvoboji Jerneja in Petra Irta v novih barvah

Poleg Tima Gajserja, ki je imel nadvse uspešno sezono, sta imela uspešno sezono tudi slovenska reprezentanta, brata Jernej in Peter Irt. Zaradi dobrih rezultatov in konstantnega napredka, so njuno vožnjo pod drobnogled vzeli tudi v drugih ekipah. Po dobrem letu skupnega dela v italijanski MXGP ekipi CDP Cortenuova, bosta brata Irt ubrala ločeno pot.


Jernej se bo v novi sezoni pridružil mladinskemu svetovnemu prvaku Brianu Hsu, v madžarski ekipi Husqvarna Maurer team. S Husquarno bo nastopal na Nemškem ADAC prvenstvu, v državnem prvenstvu Slovenije in seveda na tekmah za svetovno prvenstvo, v elitni seriji MXGP.

Peter v letu 2017 ne bo menjal znamke motorja in ostaja na Yamahi. Zlato obarvano Yamaho bo gnal za slovensko ekipo APJ Racing Team in moči meril na treh prvenstvih. Nastopal bo tako v italijanskem in slovenskem državnem prvenstvu, kot tudi na dirkah svetovnega prvenstva MXGP.

Nerazdružljiva dirkača z novima ekipama obljubljata še večjo borbenost v kraljevem razredu in silovite bratske dvoboje! Še vedno pa ostajata skupaj na treningih in tako že januarja odhajata na priprave na Sardinijo.

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji