Generalna skupščina Alpe Adria

V Opatiji na Hrvaškem so se sestale članice mednarodne zveze Alpe Adria AAMU (Alpe Adria Motorcycle Union). V sklopu sestanka je potekala letna generalna skupščina in sestanki komisij.


Na sestankih sta AMZS zastopala vodja področja avto-moto šport Andreja Prel in predsednik supermoto komisije pri AMZS Slavko Šauer. Sestanek, na katerem je bil gost podpredsednik evropske motociklistične zveze FIM Europe Martin de Graaff, je otvoril predsednik hrvaške motociklistične zveze HMS Stjepan Peršin.

Mednarodna motociklistična zveza Alpe Adria je sicer nastala pred 35. leti. Na sestanku v Opatiji so bili prisotni predstavniki: Slovenije, Italije, Hrvaške, Avstrije, Slovaške, Češke, Srbije in Bosne. Sestale so se komisije za cestno hitrostni motociklizem, enduro, motokros in supermoto. Komisije so usklajevale pravilnike in koledarje za sezono 2017. 

Predsednik zveze Alpe Adria, Italijan Luigi Favarato je ob koncu podelil še priznanja za najviše uvrščene zveze v seštevku narodov. 

Več o zvezi in tekmovanju Alpe Adria - povezava

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

Priljubljenost članka

Shrani

Delite s prijatelji