Sestanek predstavnikov AMZS Šport in HMS

V Centru varne vožnje na Vranskem so se na tradicionalnem skupnem sestanku sestali predstavniki AMZS Šport in HMS (Hrvatski motociklistički savez).


Delovni sestanek med zvezama poteka že nekaj let, letos smo ga gostili v Sloveniji. AMZS so zastopali: Herman Jakolič – predsednik motokros komisije, Slavko Šauer – predsednik supermoto komisije, Erik Logar in Janez Prosenik – predstavnika CHD komisije, Severin Sajevec – predstavnik komisije za enduro, cross country in trial in Andreja Prel, vodja področja avto-moto šport pri AMZS. Iz Hrvaške so se sestanka udeležili: Stjepan Peršin – predsednik HMS, Mišo Papec – predsednik športnega odbora, Ivan Lafter – glavni tajnik in Zoran Mioč – predstavnik motokros komisije.

Glavna tema sestanka je bilo sodelovanje med zvezama. To po besedah predsednika HMS že zdaj poteka zgledno, v nadaljevanju pa ga želijo člani obeh zvez še poglobiti. Poudarek je bil na skupnih dirkah. Zvezi v večini panog že sodelujeta, že v sezoni 2017 pa se bo sodelovanje razširilo še na ostale panoge.

 

Vam je članek všeč?

Zaploskajte mu – kliknite in držite gumb. Dlje, ko boste ploskali, bolj vam je članek všeč. Z aplavzom nam sporočate, kateri članek izstopa. Hvala!

1

Priljubljenost članka

1

Shrani

Delite s prijatelji